a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

PALVELUMME YRITYKSILLE

Oisa - yrityksille - menolippu

MENOLIPPU

Affiliate-mainontaa Oisan sivustolla, asiakkaan toimialaan liittyvän sisällön yhteydessä. 0,30€/klikki

Oisa - yrityksille - näköalapaikka

NÄKÖALAPAIKKA

Banneripaikka Oisan sivustolla, asiakkaan toimialaan liittyvän sisällön yhteydessä. 175€/kpl

Oisa - yrityksille - viidakkorumpu

VIIDAKKORUMPU

Kaupallisena yhteistyönä toteutettu teksti yrityksestä, sen tuotteista ja palveluista. 425€/kpl

Oisa - yrityksille - kampanjakaveri

KAMPANJAKAVERI

Laajempi sosiaalisen median kampanja Oisaan ja yrityksen omiin some-kanaviin. alk. 550€

Priska on sisällöntuotannon monitoiminainen ja Medianomi, joka on työskennellyt kymmenen vuotta sisältöjen parissa faktasta fiktioon, hyvin erilaisten ammattialojen parissa. Toimittajana Priska on toiminut printissä ja tv-tuotannoissa.

Emma on tarinankerronnan ammattilainen, joka rakastaa luoda tyhjästä uutta. Mediatuottamisen yamk-opiskelija Emma on tehnyt töitä myös markkinoinnin, tapahtumatuotantojen sekä graafisen suunnittelun ja valokuvauksen parissa.

PÖHINÄÄ BISNEKSEEN

 • 31/10/2017

  Hukutko vai hehkutko somessa?

  Parhaimmassa tapauksessa someen käyttämäsi työaika maksaa itsensä takaisin paitsi kontakteina, myös uusina asiakkaina. On kuitenkin muistettava, että kaikki, jotka voisivat olla sinusta kiinnostuneita, eivät välttämättä osaa keksiä, että olet edes olemassa. Tässä kolme vinkkiä, joilla vältät turhautumisen ja saat asiakkaat varmemmin ihastumaan yritykseesi.

  Oisa Lifestyle
 • 26/10/2017

  Kuinka hurmata asiakas

  Ympärillämme vilkkuu, välkkyy ja vilisee jos jonkinlaista mainosta, ja yritysten välinen kilpailu huomiosta on kovempaa kuin kaupungin kuumimman diskon tanssilattialla koskaan. Toisaalta seinäruusuksikaan ei kannata jäädä, eikä varsinkaan esittää vaikeasti tavoiteltavaa. Kuinka tehdä toiseen osapuoleen lähtemätön vaikutus, mutta maltillisesti?

  Oisa Lifestyle