a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

UUSIMMAT ARTIKKELIT

UUSIMMAT BLOGIT

 • 04/12/2019

  Kolme syytä, miksi ystävät ovat arjen voimavara

  Ystävät ovat arjen voimavara, jota saatamme toisinaan pitää hieman itsestäänselvyytenä. Ruuhkavuosien pyörteissä vuorokauden tunnit menevät työn, perheen ja muiden arjen kiireiden parissa, jolloin ystävyyssuhteet saattavat jäädä huomaamatta heitteille.

  Oisa Lifestyle
 • 26/11/2019

  Minullako burnout? Tunnista oireet ja toimi!

  Burnout, burnari, hermoromahdus, loppuunpalaminen – kiusankappaleella on monta nimeä, mutta on tärkeää muistaa, että jokainen meistä voi palaa väärissä olosuhteissa loppuun.

  Oisa Lifestyle
 • 04/11/2019

  Viisi askelta kohti omaa unelma-arkea

  On hienoa, että ihmiset ovat havahtuneet siihen, ettei muiden määrittelemä arki välttämättä ole itselle se paras tapa elää! Tietoisuus arjen merkityksestä hyvinvointiin on kasvanut kohisten, mutta sormi voi siitä huolimatta mennä suuhun sillä hetkellä, kun tajuaa, että omassa arjessa olisi parantamisen varaa.

  Oisa Lifestyle
 • 06/09/2019

  Ero sattuu ja syystä

  Eroon liittyvä suruprosessi iskee päälle riippumatta siitä, oletko jätetty vai jättäjä. Ero voi tuntua maailmanlopulta, josta on mahdoton jatkaa enää koskaan eteenpäin. Mikä neuvoksi, kun suru tuntuu lohduttomalta, eikä mielessä ole kuin yksinäinen tulevaisuus ja haikeus menetetystä ihmisestä?

  Oisa Lifestyle
 • 30/07/2019

  Kuinka säilyttää hyvä lomafiilis arjessa?

  Lomalla saa mennä ja tehdä tai ihan vain olla ja möllöttää niin paljon kuin sielu sietää. Aikataulut, työpaikan tylsät jutut ja kiire tuntuvat kaukaisilta, kun puuhailee itselle mieluisia juttuja omaan tahtiin. Lomalta arkeen paluu voi koetella niin omia kuin asuinkumppaneidenkin hermoja.

  Oisa Lifestyle
 • 15/01/2019

  Suorittajasta oman elämän supertyypiksi

  Ahdistavatko ulkopuolelta tulevat odotukset siitä, että pitäisi rakentaa samaan aikaan unelmauraa, pitää koti putipuhtaana sekä panostaa huolella perheeseen ja parisuhteeseen? Tämän lisäksi ei tietenkään olisi pahitteeksi pitää itsensä ympäri vuoden timmissä kunnossa ja nauttia zenmäisestä mielentilasta 24/7.

  Oisa Lifestyle
 • 06/01/2019

  Kolme keinoa lisätä tehokkuutta arjessa

  Monesti kuvitellaan, että tehokkaat ihmiset ovat tehokkaita 24 tuntia päivässä: tekevät töitä, harrastavat aktiivisesti, ovat sosiaalisia ja nukkuvatkin tehokkaasti. Todellisuudessa tehokkuus on sitä, että osaa asettaa rajat, milloin tekee tehokkaasti asioita eteenpäin ja milloin ottaa itselleen aikaa palautua.

  Oisa Lifestyle
 • 31/10/2018

  Arjen parhaat ajansäästövinkit

  Kellon viisarit pyörivät ympyrää nopeammin, kuin ehdit pysyä mukana, tehtävälista ei tunnu lyhenevän millään ja arki on yhtä kilpajuoksua ajan kanssa. Arjen ajankäyttö on asia, joka aiheuttaa päänvaivaa säännöllisin väliajoin: kuinka saada aika riittämään kaikkeen tarvittavaan niin, että ehtisi jossain välissä hieman hengähtääkin.

  Oisa Lifestyle
 • 20/10/2018

  Yllätä kumppanisi rakkauskirjeellä

  Rakkauskirjeet ovat asia, joka ei mene koskaan muodista, ja ne sulattavat taatusti kovimmankin sydämen. Kirjeessä voi sanoa asioita, joiden sanominen ääneen tuntuisi liian hempeilevältä. Kirjeeseen tulee usein kirjoitettua myös sellaisia asioita, joita olisi pitänyt sanoa jo kauan sitten. Rakkauskirje vahvistaa suhdetta ja lähentää, mutta kuinka sellaisen kirjoittaminen onnistuu?

  Oisa Lifestyle
 • 09/10/2018

  Valitse ystäväsi oikein

  Oletko koskaan miettinyt, miksi olet valinnut ystäviksesi juuri ne ihmiset, joiden kanssa vietät aikaa? Oletko tietoisesti päättänyt olla ystäviä juuri heidän kanssaan vai oletko vain ajautunut sen kummemmin miettimättä ystävyyssuhteisiin? Ystävillä on yllättävän suuri vaikutus hyvinvointiimme ja siihen, kuinka onnellisia olemme.

  Oisa Lifestyle
 • 02/10/2018

  Mitä rakkauden kieltä puhut?

  Olet ehkä kuullut puhuttavan rakkauden eri kielistä. Alkujaan Dr. Gary Chapmanin kynästä syntynyt parisuhdeopas The Five Love Languages on muuntautunut aivan omaksi ilmiökseen, eikä suotta. Meillä jokaisella on nimittäin oma luontainen tapamme osoittaa toisille rakkautta.

  Oisa Lifestyle
 • 28/09/2018

  Uteliaisuus arjen voimavarana

  Uteliaisuus on voimavara, jota harva meistä hyödyntää täysillä omassa arjessa. Jumiudumme helposti paahtamaan elämää läpi samanlaisena päivästä toiseen. Rutiinit ja tasainen arki on toisaalta hyvä, mutta liian kapeaksi urautunut elämä vie mahdollisuuden nähdä maailma sen kaikkine väreineen ja elämyksineen.

  Oisa Lifestyle
 • 15/09/2018

  6 vinkkiä aamuheräämisen helpottamiseen

  Lämmin peitto ja pehmeä sänky vetävät aamulla puoleensa magneetin lailla. Olisi ihanaa sulkea silmät vielä hetkeksi ja nautiskella unen jälkimainingeista. Kännykän torkkunappia tulee painettua liian monta kertaa aivan huomaamatta, ja pian onkin jo tulipalokiire ehtiä aamutoimille.

  Oisa Lifestyle
 • 08/09/2018

  Ota syksystä kaikki irti

  Takana on pitkä kuuma kesä, josta luopuminen tuntuu haikealta. Kasvoja vasten piiskaava kylmä syysmyrsky saa mielen kiroamaan niin, että harkitset muuttoa jonnekin, jossa aurinko paistaa aina, eikä arjen stressistä ole tietoakaan. Vaikka syksy vaatii ihanan kesän jälkeen tottumista, on siitä mahdollista nauttia, kun valitsee asenteensa oikein.

  Oisa Lifestyle
 • 01/09/2018

  5 rakkauden tekoa arkeen

  Meistä kaikista on ihana kuulla, että olemme rakastettuja ja meistä välitetään. Vaikka toisen ihanat sanat ovat usein herkkua itsetunnollemme ja yhteiselle yhteydelle, saattavat ne joskus jäädä arjen kiireiden jalkoihin. Ja toisaalta, vaikka toinen kuinka kehuisi ja sanoisi rakastavansa, joskus teot vain painavat vaakakupissa enemmän.

  Oisa Lifestyle
 • 01/09/2018

  Kuinka hyggeillä arkenakin

  Voit esimerkiksi vetää päälle väljän villapuseron ja uppoutua kotitekoisen omenapiirakan kanssa pehmoisen sohvatuolin pohjalle niin, ettet vilkaisekaan kännykkää. Ennen kaikkea hygge on hyvää elämää, elämää, jossa on aikaa rentoutumiselle ja nautinnolle, itselle ja ystäville. Tärkeintä on tietoisesti hakea ympärilleen hyviä asioita ja vaalia niitä.

  Oisa Lifestyle
 • 21/08/2018

  Näin saatat vaikean projektin loppuun

  Aina se, mitä meidän täytyy tehdä ja mikä meitä kiinnostaa, eivät kohtaa. Jostain pitäisi kuitenkin löytää motivaation siemeniä tämän pakkopullan leipomiseen. Pahimmillaan pitkään jatkunut tekemisen välttely johtaa tuskastumiseen, mikä taas omalta osaltaan vie aikaa ja enregiaa. Vastenmielisistä projekteista on kuitenkin mahdollista päästä eroon.

  Oisa Lifestyle
 • 04/08/2018

  Luovuus käyttöön arjen askareissa

  Luova tapa kokeilla asioita pitää aina sisällään mahdollisuuden epäonnistua, se on väistämätön totuus. Silti on hyvä muistaa, että kaikki maailman luovat ratkaisut ja keksinnöt ovat loppujen lopuksi vain jokin versio ihan ensimmäisestä ideasta.

  Oisa Lifestyle
 • 25/06/2018

  10 treffivinkkiä kesään

  Kevät saa hormonit hyrräämään, ja kesä onkin vuoden parasta aikaa deittailuun. Joskus käy kuitenkin niin, että hyvät treffi-ideat loistavat poissaolollaan, kun pitäisi tehdä vaikutus uuteen tuttavuuteen tai piristää olemassaolevaa parisuhdetta. Oisan toimitus päätti rientää apuun ja kasata kymmenen hyvää treffivinkkiä tälle kesälle!

  Oisa Lifestyle
 • 20/06/2018

  Näin toivut henkisesti loman jälkeen

  Vaikka lomaltapaluun aiheuttamaa mielialan lasku ei ole varsinainen oireyhtymä, vaivaa se yhä useampia meistä. Teemme lomalla arkea enemmän asioita, joista nautimme, eivätkä arjen paineet ja stressi ole samalla tavalla läsnä. Onko ihanan ja rennon lomafiiliksen kuitenkaan pakko loppua, vaikka paluu arkeen olisi pakollinen?

  Oisa Lifestyle
 • 11/06/2018

  Näin raivaat kalenterista lisää aikaa itselle

  Milloin viimeksi kurkkasit kalenteriasi sillä silmällä? Mihin suurin osa ajastasi kuluu? Käytätkö aikaasi asioihin, jotka tekevät sinut onnelliseksi? Paahdamme nykyään pää kolmantena jalkana pitkin elämän polkua, mutta emme aina muista pysähtyä miettimään, miksi teemme niitä asioita, joita teemme.

  Oisa Lifestyle
 • 05/06/2018

  Varallisuusvalmentajan vinkit fiksumpaan rahankäyttöön

  Moni meistä stressaa ja tuskailee raha-asioista: elämme kädestä suuhun tai makuutamme säästöjä pankkitilillä, vaikka niistä voisi saada enemmän irti erilaisilla sijoituksilla. Pankin sijoitusneuvojat pikkutakeissaan voivat tuntua kuitenkin pelottavilta, eikä omaa taloustilannetta haluta välttämättä lähteä puimaan kenen tahansa kanssa.

  Oisa Lifestyle
 • 30/05/2018

  Näin vältät kesälomastressin

  Kesälomakausi lähestyy kovaa vauhtia, ja suunnitelmien teko käy kuumana. Joillekin parasta lomatekemistä on karata kauas mökille, toisten nauttiessa kaupunkien kesätarjonnasta. Vaikka loma on ihana ja positiivinen asia, aiheuttaa se meissä usein myös yllättävää ahdistusta ja stressiä.

  Oisa Lifestyle
 • 15/05/2018

  Selätä kodin säilytysongelmat

  Vaikka kuinka kierrätät, konmaritat ja karsit tavaraa, ei edes välttämättömyyksille tunnu löytyvän kotoa järkevää säilytystilaa. Yllättävän moni tuskailee kodin järjestämisen ja säilytysratkaisujen toimimattomuuden kanssa. Vaikka säilytystilaa kotona olisikin, saattaa olla, ettei se toimi oman perheen käytössä toivotusti.

  Oisa Lifestyle
 • 05/05/2018

  Meikkikaappi kondikseen

  Putiloita ja putkiloita joka puolella. Peilikaapissa muisto edellisen viikonlopun bilereissun viimehetken ehostuksesta ja annos arkiaamujen hammastahnahätiköintiä. Meikkivoidetta lavuaarissa, teroitinroskaa meikkipussin pohjalla ja missä hemmetissä se parempi ripsari taas on? - Kuivuneena tietenkin. Miten muut onnistuvat samanaikaisesti pitämään homman hallussa ja naaman nättinä?

  Oisa Lifestyle
 • 30/04/2018

  Näin opit olemaan paremmin läsnä

  Meitä kannustetaan jatkuvasti elämään enemmän hetkessä ja olemaan paremmin läsnä arjessa. Läsnäolosta tehdään lähes suoritus, josta moni ottaa turhia paineita. Todellisuudessa läsnäolo on voimavara, jonka avulla voimme elää entistä antoisampaa arkea.

  Oisa Lifestyle
 • 23/04/2018

  Näin teet siivoamisesta hauskempaa

  Vaikka tiedät, että viikkosiivous on välttämätön aloittaa, et saa itseäsi millään ylös sohvalta. Keksit korviketekemistä ja vitkuttelet parhaasi mukaan - siivous ei todellakaan ole suosikkiasioitasi maailmassa. Vaikka siivouksesta ei varmasti koskaan tule viikkosi kohokohtaa, voit tehdä pienillä asioilla siitä astetta hauskempaa.

  Oisa Lifestyle
 • 22/04/2018

  Mitä arvostat kumppanissasi?

  Kokeile kommunikaation helpottamiseksi kumppanisi kanssa harjoitusta, joka auttaa teitä näkemään toisissanne hyviä ja arvostettavia asioita. Harjoituksen tarkoituksena on lisätä ymmärrystä toisianne kohtaan sekä edistää avoimuutta ja kunnioitusta parisuhteessa. Ei kuulosta huonolta, eihän?

  Oisa Lifestyle
 • 17/04/2018

  Näin kommunikoit paremmin arjessa

  Kommunikointi ja siihen liittyvät ongelmat ovat yksi isoimmista kompastuskivistä ihmissuhteissa. Oletukset, väärinymmärrykset ja niistä ajan mittaan muodostuvat negatiiviset uskomukset luovat ihmisten välille muurin, jonka yli pääseminen vaikeutuu tilanteen jatkuessa. Usein emme kiinnitä huomiota huonoon kommunikaatioon arjessa, vaan ongelma tulee esiin riita- ja kriisitilanteissa.

  Oisa Lifestyle
 • 10/04/2018

  Näin helpotat sisarusten välistä kateutta

  Päivä on tuskin ehtinyt alkaa, kun ensimmäiset riidat jo kajahtavat ilmoille: tuo teki sitä ja tämä taas tätä. Yhdellä on puuroa hiuksissa ja se on kuulemma toisen vika. Suosikkinallen korva on irti - ihan taatusti tuo toinen teki sen. Otat yhden syliin ja toinen änkeää väkisin perässä, vetäisee muka vahingossa toista hiuksista. Huutoa, parkua ja jatkuvaa eripuraa.

  Oisa Lifestyle
 • 07/04/2018

  Voimalauseilla virtaa arkeen

  Ah arkea! Monet meistä varmasti tunnistavat kuinka vaikeaa seesteisyyden säilyttäminen on kiireen keskellä. Varsinkin yllättävät tilanteet ja ongelmalliset ihmissuhteet koettelevat joskus kärsivällisemmänkin kaverin hermoja. Tällöin tarvittaisiin voimaa vuorovaikutustilanteiden hoitamiseen eikä sisäisen rauhan tunteen saavuttaminenkaan olisi ollenkaan huono juttu!

  Oisa Lifestyle
 • 28/03/2018

  Ammattijärjestäjän vinkit toimivampaan arkeen

  Kadehditko ystäväsi viimeisen päälle järjestyksessä olevaa kotia? Mietitkö kaikkia niitä tavarakasoja, jotka lymyilevät kaapeissasi ja kaaosta, joka on huomaamatta vallannut kotisi? Tavaraa tuntuu olevan loputtomasti, mutta mielikuva valtavasta raivausurakasta ei vaan houkuttele. Tyydyt selviytymään omassa kodissasi, vaikka tiedät, että hujan hajan ovat tavarat aiheuttavat stressiä.

  Oisa Lifestyle
 • 23/03/2018

  Näin otat vaikean asian puheeksi helpommin

  Anoppisi änkeää joka tuutista lapsenne kasvatuskeskusteluihin, ja töissä pitäisi pomon kanssa ottaa puheeksi sinua toistuvasti häiritsevät työyhteisön epäkohdat. Jänistät kuitenkin aina, kun keskusteluille olisi sopiva sauma. Kiusallisten ja vaikeiden asioiden ottaminen puheeksi ei ole koskaan mukava tehtävä. Tässä muutamia vinkkejä, joilla selviät tilanteesta hiukan helpommin.

  Oisa Lifestyle
 • 17/03/2018

  Hissipuheella hermot kuriin

  Silloin tällöin tulee vastaan tilanteita, jolloin meidän pitäisi pystyä olemaan vakuuttavia ja uskottavia. Kohtaamme yllättäen ihmisiä, joille meidän pitäisi myydä oma asiamme ja saada heidät kiinnostumaan välittömästi. Takeltelun sijaan kannattaa laatia itselleen liikemailmasta tunnettu hissipuhe.

  Oisa Lifestyle
 • 10/03/2018

  Kuinka päästä eroon turhasta tavarasta?

  Ammattijärjestäjät ja KonMarittajat suosittelevat hävittämään tavaran heti, kun siitä on päätetty luopua. Tämä estää sen, ettet vahingossakaan ala myöhemmin kaivella jo karsittuja tavaroita tai vaatteita. Lisäksi ylimääräinen tavara on aina sitä itseään, eli ylimääräistä tavaraa ja turha sitä on säilöä kellarikomerossa tarpeettomana.

  Oisa Lifestyle
 • 09/03/2018

  DriveNow – mikä ihmeen yhteiskäyttöauto?

  Autoon liittyvät laskut kismittävät, eikä hymy todellakaan ole herkässä auton hajotessa tien poskeen keskelle räntäsadetta. Puhumattakaan autoilun aiheuttamasta morkkiksesta ympäristö- ja ilmastoasioihin liittyen. Kuvittele, jos voisit käyttää autoa vain silloin, kun sitä oikeasti tarvitset, ilman huolta auton ylläpidosta, päästöistä tai suurista kuluista. In your dreams?

  Oisa Lifestyle
 • 03/03/2018

  Uutta ilmettä kotiin pienellä budjetilla

  Haluaisit kotiisi vaihtelua, mutta lompakko ei kestä kokonaivaltaista muutosta. Tuntuu, että on helpompi antaa kodin olla ennallaan, sillä raha ja hermot eivät kestä upouutta sisustusta tai rahakasta remonttia. Kuulostaako tutulta? Kokosimme vinkkejä, joilla uudistat kotia hiljalleen edullisesti ja helposti!

  Oisa Lifestyle
 • 27/02/2018

  Kännykän kevätsiivous

  Välillä silti tuntuu, että se puhelin, vaikka niin tärkeä onkin, värähtää miltei jatkuvasti, milloin milläkin asialla. Kiireessä, ja kiitos puhelimien tilavan muistikapasiteetin, kännyköihin kertyy kaikenlaista ylimääräistä, jota ei vain ehdi tai muista hävittää. Yleensä tällainen kaaos kännykässä vaikeuttaa asioiden löytämistä juuri silloin, kun niitä oikeasti eniten

  Oisa Lifestyle
 • 24/02/2018

  Silmät auki unelmaduunin hakija

  Opiskelijat, alanvaihtajat ja muut työnhakijat törmäävät jatkuvasti neiti ja herra täydellisiin, jotka vievät heiltä työpaikat aivan heidän neniensä edestä. Koulutusta ja kokemusta pitäisi olla pilvin pimein, eikä niistäkään huolimatta mikään työnantajalle tarjottava lisäarvo tai sirkustemppu silti tunnu riittävän.

  Oisa Lifestyle
 • 12/02/2018

  Näin lisäät helposti järjestystä elämääsi

  Ihmetteletkö, kuinka jotkut ihmiset vaikuttavat olevan koko ajan tilanteen tasalla, pitäen asiat vaivattoman oloisesti järjestyksessä. Samalla mietit, mihin hukkasit taas puhelimesi ja miksi sukkakoria joutuu kaivamaan ikuisuuden, jotta edes suunnilleen samaa paria olevat yksilöt löytyvät. Nappaa tästä muutama vinkki testiin, mikäli kaipaat omaan elämääsi lisää järjestystä.

  Oisa Lifestyle
 • 07/02/2018

  Jännittääkö esityksen pitäminen?

  Varsinkin jos esiinnyt puhumalla, on luonnollisuus ja luonnollinen puhe avainasemassa. Jos puhut pelkkää ammattijargonia, yleisösi saattaa tippua kyydistäsi ja kiinnostus aihettasi kohtaan vähentyä merkittävästi. Mieti jo ennen esitystäsi kaikki käyttämäsi käsitteet läpi. Vältä kaikkea raskasta ja epämääräistä, sekä pyri löytämään arkisemmat tavat sanoa asiasi. Perinteise

  Oisa Lifestyle
 • 03/02/2018

  Koti kuntoon siivouspäivän strategialla

  Kodin siivoaminen on osa arkea, tykkäsi siitä tai ei. Välillä kodin järjestyksen ylläpitäminen saattaa tuottaa eripuraa perheenjäsenten kesken ja varsinkin jos edessä on iso urakka kuten siivouspäivä. Me Oisalla kuitenkin uskomme, että arki on ihmisen elämän parasta aikaa ja jopa siivousprojektista voi nauttia, jos sen suunnittelee hyvin. Listasimme bisnesmaailman oppeja hyödyntäen

  Oisa Lifestyle
 • 02/02/2018

  Näillä vinkeillä eroon vitkuttelusta

  Tiedät, että tietyt asiat pitäisi saada tehtyä, mutta jostain syystä eteen tulee aina jotain mielenkiintoisempaa, kun olisi hyvä hetki hoitaa pakolliset asiat alta pois. Kaikki meistä vitkuttelevat joskus, mutta ongelmaksi vitkuttelu muodostuu silloin, kun se huonontaa toimintatehoa tai aiheuttaa ahdistusta. Keräsimme vinkkejä, jotka auttavat vähentämään vitkuttelua.

  Oisa Lifestyle
 • 24/01/2018

  Työnhakuvinkit somessa!

  Onneksi sosiaalinen media on tehnyt työnhausta hiukan helpompaa ja luomalla pienimuotoisen somestrategian työnhaun tueksi, voit saavuttaa tuloksia, joita ei varmasti kotona istumalla ja odottamalla saisi aikaan. Työnhaku sosiaalisessa mediassa sopii varsinkin niille, jotka jo nyt viettävät vapaa-aikaansa kännykän tai tabletin näyttöä tuijottaen.

  Oisa Lifestyle
 • 18/01/2018

  Menikö taas tunteisiin?

  Työpaikalla ärsyttää viivästynyt palaveri ja tympeä työkaveri. Kotona auki jätetyt kaapinovet ja lapsen ikuinen kitinä. Ja hermostuitko taas tahtomattasi tai menikö kumppanin kiukuttelu aivan yli hilseen? Joskus arki menee niin sanotusti tunteisiin ja tulee käytyä kierroksilla. Treenaamalla tunneälyä voit kuitenkin parantaa elämänlaatua ja kanssaihmisten hermoja:

  Oisa Lifestyle
 • 17/01/2018

  Erota vai ei?

  Jokaisessa parisuhteessa tulee väistämättä eteen rankempia ajanjaksoja, ja ajoittain mieleen hiipii ajatus siitä, olisiko ero paras vaihtoehto tilanteeseen. Jos mietit vakavasti, olisiko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella vai saisitteko asiat vanhan kumppanin kanssa vielä selvitettyä, tässä muutamia asioita auttamaan ajatustyötä.

  Oisa Lifestyle
 • 11/01/2018

  Yksi mekko – kuusi asua

  Vaatekaappisi pursuaa yli äyräiden, mutta tuskailet silti päivittäin pukeutumisen kanssa: koskaan ei löydy mitään sopivaa puettavaa. Vaikka voisi kuvitella, että runsas shoppailu takaa asun kaikkiin tilaisuuksiin, on pieni, mutta tarkkaan harkittu vaatekaappi todellisuudessa huomattavasti käytännöllisempi.

  Oisa Lifestyle
 • 04/01/2018

  Esimieskö avain hyvään työilmapiiriin?

  Olet koulutustasi vastaavassa mukavassa työssä, jossa työtehtävät saavat sinut innostumaan. Aiemmin et malttanut odottaa, että pääset työpöydän ääreen, mutta yhtäkkiä huomaat, että töihinmeno on alkanut ahdistaa. Harmittavan moni meistä kokee ahdistusta ja ikäviä tunteita työelämään liittyen. Kuinka paljon esimiehelle on valtaa työilmapiirin muutoksiin?

  Oisa Lifestyle
 • 30/12/2017

  Parisuhteiden valmentaja neuvoo: unohda lupaukset!

  Uuden vuoden lupauksilla on taipumus kestää juuri niin kauan, kuin niitä jaksaa pitää mielessä. Uuden asian mielessä pitäminen on haastavaa. Useimmiten uutta tapaa tulee noudatettua kolmesta seitsemään päivään ja sitten se vain unohtuu. Siinäkin tapauksessa, että tapa olisi aivan helppo!

  Oisa Lifestyle

  Sisältöjä ei löytynyt.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Tykkää Oisasta Facebookissa ja saat tuoreimmat sisällöt suoraan feediisi!