a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

UUSIMMAT ARTIKKELIT

UUSIMMAT BLOGIT

 • 12/02/2018

  Näin lisäät helposti järjestystä elämääsi

  Ihmetteletkö, kuinka jotkut ihmiset vaikuttavat olevan koko ajan tilanteen tasalla, pitäen asiat vaivattoman oloisesti järjestyksessä. Samalla mietit, mihin hukkasit taas puhelimesi ja miksi sukkakoria joutuu kaivamaan ikuisuuden, jotta edes suunnilleen samaa paria olevat yksilöt löytyvät. Nappaa tästä muutama vinkki testiin, mikäli kaipaat omaan elämääsi lisää järjestystä.

  Oisa Lifestyle
 • 07/02/2018

  Jännittääkö esityksen pitäminen?

  Varsinkin jos esiinnyt puhumalla, on luonnollisuus ja luonnollinen puhe avainasemassa. Jos puhut pelkkää ammattijargonia, yleisösi saattaa tippua kyydistäsi ja kiinnostus aihettasi kohtaan vähentyä merkittävästi. Mieti jo ennen esitystäsi kaikki käyttämäsi käsitteet läpi. Vältä kaikkea raskasta ja epämääräistä, sekä pyri löytämään arkisemmat tavat sanoa asiasi. Perinteise

  Oisa Lifestyle
 • 03/02/2018

  KOTI KUNTOON SIIVOUSPÄIVÄN STRATEGIALLA

  Kodin siivoaminen on osa arkea, tykkäsi siitä tai ei. Välillä kodin järjestyksen ylläpitäminen saattaa tuottaa eripuraa perheenjäsenten kesken ja varsinkin jos edessä on iso urakka kuten siivouspäivä. Me Oisalla kuitenkin uskomme, että arki on ihmisen elämän parasta aikaa ja jopa siivousprojektista voi nauttia, jos sen suunnittelee hyvin. Listasimme bisnesmaailman oppeja hyödyntäen

  Oisa Lifestyle
 • 02/02/2018

  Näillä vinkeillä eroon vitkuttelusta

  Tiedät, että tietyt asiat pitäisi saada tehtyä, mutta jostain syystä eteen tulee aina jotain mielenkiintoisempaa, kun olisi hyvä hetki hoitaa pakolliset asiat alta pois. Kaikki meistä vitkuttelevat joskus, mutta ongelmaksi vitkuttelu muodostuu silloin, kun se huonontaa toimintatehoa tai aiheuttaa ahdistusta. Keräsimme vinkkejä, jotka auttavat vähentämään vitkuttelua.

  Oisa Lifestyle
 • 24/01/2018

  Työnhakuvinkit somessa!

  Onneksi sosiaalinen media on tehnyt työnhausta hiukan helpompaa ja luomalla pienimuotoisen somestrategian työnhaun tueksi, voit saavuttaa tuloksia, joita ei varmasti kotona istumalla ja odottamalla saisi aikaan. Työnhaku sosiaalisessa mediassa sopii varsinkin niille, jotka jo nyt viettävät vapaa-aikaansa kännykän tai tabletin näyttöä tuijottaen.

  Oisa Lifestyle
 • 18/01/2018

  Menikö taas tunteisiin?

  Työpaikalla ärsyttää viivästynyt palaveri ja tympeä työkaveri. Kotona auki jätetyt kaapinovet ja lapsen ikuinen kitinä. Ja hermostuitko taas tahtomattasi tai menikö kumppanin kiukuttelu aivan yli hilseen? Joskus arki menee niin sanotusti tunteisiin ja tulee käytyä kierroksilla. Treenaamalla tunneälyä voit kuitenkin parantaa elämänlaatua ja kanssaihmisten hermoja:

  Oisa Lifestyle
 • 17/01/2018

  Erota vai ei?

  Jokaisessa parisuhteessa tulee väistämättä eteen rankempia ajanjaksoja, ja ajoittain mieleen hiipii ajatus siitä, olisiko ero paras vaihtoehto tilanteeseen. Jos mietit vakavasti, olisiko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella vai saisitteko asiat vanhan kumppanin kanssa vielä selvitettyä, tässä muutamia asioita auttamaan ajatustyötä.

  Oisa Lifestyle
 • 11/01/2018

  Yksi mekko – kuusi asua

  Vaatekaappisi pursuaa yli äyräiden, mutta tuskailet silti päivittäin pukeutumisen kanssa: koskaan ei löydy mitään sopivaa puettavaa. Vaikka voisi kuvitella, että runsas shoppailu takaa asun kaikkiin tilaisuuksiin, on pieni, mutta tarkkaan harkittu vaatekaappi todellisuudessa huomattavasti käytännöllisempi.

  Oisa Lifestyle
 • 04/01/2018

  Esimieskö avain hyvään työilmapiiriin?

  Olet koulutustasi vastaavassa mukavassa työssä, jossa työtehtävät saavat sinut innostumaan. Aiemmin et malttanut odottaa, että pääset työpöydän ääreen, mutta yhtäkkiä huomaat, että töihinmeno on alkanut ahdistaa. Harmittavan moni meistä kokee ahdistusta ja ikäviä tunteita työelämään liittyen. Kuinka paljon esimiehelle on valtaa työilmapiirin muutoksiin?

  Oisa Lifestyle
 • 04/02/2018

  Kuukausi kodittomana osa 2/4

  Kuitenkin vasta palattuani kotimaan kamaralle, kodittomuus iski kunnolla kasvoille. Takana oli noin yhdeksän tunnin yölento ja edessä neljän tunnin ajomatka lentokentältä kotiin. Aikaero rassasi ja koneessa huonosti nukutut yöunet eivät parantaneet tilannetta. Matkalla pysähdyimme huoltoasemalle vessaan ja peilissä odotti järkyttävä näky. Reissussa rähjääntynyt ulkomuotoni ei imar

  Emma Ketonen
 • 23/01/2018

  Kuukausi kodittomana osa 1/4

  Tyttö istuu koira sylissään, edessä tyhjä kahvikuppi puolillaan kolikoita. Ihmiset kävelevät massoina ohi päätään kääntämättä. Tahtoisin pysähtyä, mutta kaikilla on niin kiire, että pelkään jääväni itse jalkoihin jos seisahdan hetkeksikin. Eikä minulla ole edes käteistä tai mitään muutakaan annettavaa. Reissubudjettini on minimaalinen, mutta varmaan parempi kuin hänen

  Emma Ketonen
 • 14/01/2018

  KOVA MUIJA

  Viikko sitten kirjoitin suunnitelmistani osallistua Helvetinviikkoon, ja nyt on noin viikon verran kärvennetty helvetin liekeissä! Saldona suunnaton määrä väsymystä ja lihassärkyä, oppia omasta itsestä sekä orastava flunssa! Heikosta hyvinvoinnistani huolimatta kasasin kuitenkin blogiini viikon rutistuksen tulokset ja havainnot. Tässä vielä kertaus Helvetinviikon tärkeimmistä teem

  Emma Ketonen
 • 07/01/2018

  Helvetin Helvetinviikko

  Tutustuin Minimalilsti.net blogin innoittamana aivan mahtavaan kirjaan, Erik Bertrand Larssenin HELVETINVIIKKOON, joka kolahti kovaa minun mukavuudenhaluiseen tajuntaani. Ahmin kirjan muutamassa päivässä ja aloin välittömästi suunnitella omaa helvetinviikkoani! MIKÄ HELVETIN HELVETINVIIKKO? “Armeijassa helvetinviikko tarkoittaa sekä fyysisesti että psyykkisesti äärimmäisen rankkaa,

  Emma Ketonen
 • 27/12/2017

  Mikä ihmeen minimalisti

  Aloitan Arkimaakari-blogini kertomalla teille tarinan. Tämä tarina ei kerro siitä kuinka minusta tuli minimalisti, tai miksi rakastan intohimoisella tavalla ihan normaalia ja tylsää arkea. Tässä tarinassa ei ole joulunsanomaa, eikä oikeastaan sen taikaakaan. Se on kuvaus ajasta jossa elämme. Tähän tarinaan kuuluu joulupöytä sekä perheeni.

  Emma Ketonen
Tykkää Oisasta Facebookissa ja saat tuoreimmat sisällöt suoraan feediisi!