a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

UUSIMMAT ARTIKKELIT

 • 15/09/2018

  Vastasitko myöntävästi? – Näin pääset alkuun häiden suunnittelussa

  Jotkut parit aloittavat häiden suunnittelun valitsemalla hääpäivänsä. Joskus kuitenkin voi olla vaikea saada samalle päivälle sovitettua sekä vihkitila, juhlatila, bändi, että tarjoilu. Yksi vaihtoehto on valita alkuun hääkuukausi tai vain vuodenaika, jolloin haluatte häitänne juhlia. Tällöin saattaa olla helpompi sumplia kokoon muut palapelin palaset.

  Oisa Lifestyle
 • 08/09/2018

  Näin onnistut kotimanikyyrissa

  Milloin viimeksi vilkaisit käsiäsi? Ovatko kyntesi huolitellut ja kaipaisivatko kädet kipeästi hemmottelua? Manikyyrin teko kotona on yllättävän helppoa, kunhan välineet ovat sopivat ja muutamat vinkit hallussa. Varaa itsellesi rauhallinen hemmotteluhetki ja laita kädet syyskuntoon!

  Oisa Lifestyle
 • 07/09/2018

  Parhaat liikuntavälineet suoraan kotoa

  Kotona treenaaminen on trendikästä puuhaa jatkuvan kiireen ja tehostamisen yleistyessä, se kiinnostaa ihmisiä yhä enemmän ja enemmän. Kuitenkaan kotona kuntoilu ei ole jumalallinen vastaus kaikkiin tavoitteellisten jumppapirkkojen rukouksiin, sillä kodin hellässä huomassa on helppo hukuttaa treenimotivaatio Netflixin syövereihin tai jopa pyykkikorin uumeniin.

  Oisa Lifestyle
 • 26/08/2018

  Kirjavinkki: Hyvän olon hormonidieetti

  Erityistä hyötyä kirjasta on varmasti niille, jotka jojoilevat painonsa kanssa tai kärsivät erilaisista energiavajeista tai vatsaongelmista. Kirjassa käsitellään niin selkämakkaroita, päärynävartaloa kuin napaläskiäkin. Opus on kuvitettu ja jäsennelty oppikirjamaisesti, mutta se ei ole tyyliltään valistava, vaan pikemminkin kannustava.

  Oisa Lifestyle
 • 13/08/2018

  Törkeän helppo tuorepuuro

  Smoothiet ovat lähivuosina saaneet haastajan hurjan helposta välipalasta, tuorepuurosta. Tämä trendikäs herkku on täyttänyt kahviloiden lasivitriinit, mutta se on myös äärimmäisen helppoa valmistaa kotoa käsin. Siinä missä smoothiet kaipaavat useampia ainesosia, on tuorepuuron resepti niin helppo, että sen muistaa vaikka kesken unien.

  Oisa Lifestyle
 • 03/08/2018

  Kirjavinkki: Läsnäolon voima

  Onko tämä kaikki kuitenkin “helpommin sanottu kuin tehty?” Tollen kirja menee teemoissaan syvälle ihmisen henkisyyteen ja kaivaa esiin niitä kipeimpiäkin kohtia. Toisin sanoen, se ei ole positiivisen psykologian perusperiaatteiden uudelleenpureskelua, vaan se vaatii lukijaansa kohtamaan itsensä ja minuutensa yhä uudelleen ja uudelleen.

  Oisa Lifestyle
 • 27/07/2018

  Kuinka päästä alkuun kirjoittamisessa

  Nykyään monet meistä tuottavat tekstiä jollain lailla osana jokapäiväistä arkeaan. Useat työ- ja koulutehtävät vaativat jonkinlaista kirjallista aikaansaannosta: somea, blogeja, sekä sähköposteja luodaan luettavaan ja mielenkiintoiseen muotoon jatkuvasti. Entä, jos kirjoittaminen ei syystä tai toisesta suju?

  Oisa Lifestyle
 • 21/06/2018

  Vinkit kivan kesän viettoon ilman rahaa

  Huvipuistot, festarit, kauppojen alennusmyynnit ja muut tapahtuvat odottavat osallistujineen, mutta aina oma lompakko ei ole asiasta samaa mieltä. Kokosimme kasan kesäisiä vinkkejä, joilla voi toteuttaa itselleen ikimuistoista kesää jollei ilmaiseksi, niin ainakin puoli-ilmaiseksi.

  Oisa Lifestyle
 • 06/06/2018

  Kirjavinkki: Kuinka olla piittaamatta paskaakaan

  Mielestämme kirja sopii jokaiselle, joka tuntee suorituspaineita elämänsä jollakin osa-alueella. Monet meistä, niin surullista kuin se onkin, joutuvat jatkuvasti esittämään parempaa ja fiksumpaa, kuin todellisuudessa ovatkaan.

  Oisa Lifestyle
 • 18/05/2018

  Hemmotteluvinkki: intialainen jokikivihoito

  Vaikka olisit skeptinen, etkä uskoisi kivien voimaan, toimii hoito mainiosti lihasten rentouttajana ja mielen virkistäjänä. Hoito poistaa kehon jännityksiä kerroksittain, ja sen teho lähtee kolmesta perusasiasta: läsnäolo, kosketus ja lämpö.

  Oisa Lifestyle
 • 07/05/2018

  Matka tulossa? Parhaat vinkit pakkaamiseen

  Puhelimen countdown-laskuri piippaa kertoen, että reissuun on enää muutama hassu päivä aikaa. Ehkä matkaa on suunniteltu jo pitkään tai olet päättänyt ottaa spontaanisti äkkilähdön. Olet ehkä säästänyt itse rahaa lomareissuun tai matkan tarkoitus on puhtaasti bisnes. Olipa matkasi suunta ja tarkoitus mikä tahansa, matkatavaroiden pakkaaminen on aina edessä ennen lähtöä.

  Oisa Lifestyle
 • 22/02/2018

  Viisi pienen budjetin vinkkiä hiihtolomaan

  Joskus käy niin, ettei innosta lähteä lomaksi pois kotoa tai se ei ole olosuhteiden vuoksi mahdollista. Toisinaan lomaviikko tulee käytettyä kaikkeen sellaiseen, joka arkena jää kotona unohduksiin. Tärkeintä on viettää loma juuri sellaisella tavalla, joka on itselle mieluisa. Joskus omat ideat kuitenkin loppuvat, vaikka mieli tekisi tehdä jotain hauskaa.

  Oisa Lifestyle
 • 15/02/2018

  Järjestä teemabileet pienellä budjetilla

  Teemabileet ovat suosittu tapa virkistää perinteistä bileiltaa, mutta kuinka järjestää ikimuistoiset teemajuhlat silloin, kun pankkitilin saldo ei anna periksi isomman luokan pippaloille? Aina teeman ei tarvitse olla monimutkainen tai vaatia paljon kalliita ennakkovalmisteluja. Keräsimme muutaman idean, joilla saat juhliisi kivasti nostetta ilman isoa panostusta.

  Oisa Lifestyle
 • 14/02/2018

  Mistä tunnet sä ystävän? Oisan lukijat kertovat!

  Ystäviä ja ystävyyssuhteita on kaikenlaisia. Toiset ystävyyssuhteet ovat kestoltaan lyhytikäisempiä ja intensiivisempiä, toiset taas kestävät koko eliniän. Ystävystyä voi miltei kenen kanssa tahansa, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Myös lemmikistä voi tulla ihmiselle rakas ystävä. Me pyysimme Oisan lukijoilta ajatuksia siitä, mistä he tuntevat ystävän.

  Oisa Lifestyle
 • 26/01/2018

  GoExpo – kurkkaus kulisseihin

  Messuilla on kautta aikojen ollut ainutlaatuinen ja innostava tunnelma, mutta mitä suurten monialaisten messujen järjestäminen vaatii? Millaisella tiimillä messuja tuotetaan ja mitä tapahtuu, kun messuhallin ovet sulkeutuvat päivän päätteeksi? Oisa kurkkasi GoExpo-messujen kulissien taakse!

  Oisa Lifestyle
 • 31/12/2017

  Kaurasnacks kahdella dipillä

  Vääntäytyykö vatsasi solmuun perinteisistä naksuista ja raksuista? Tuleeko herkuttelusta herkästi turvonnut olo? Vatsaystävällinen vaihtoehto perinteisillä nachoille ja perunalastuille ovat kaurasta valmistetut rapeat lastut eli kaurasnacksit. Kehitimme kaurasnackseille kaksi dippiä, joita tarjoilet niin kaveriporukalle leffaillassa kuin ihastukselle ensitreffeillä.

  Oisa Lifestyle
 • 31/12/2017

  Elämäntapana extreme: Hanna Ruotsalainen

  Joskus valitsemamme harrastukset voivat herättää kanssaihmisissä kummastusta: emme ehkä näytä ulkoisesti siltä, miltä lajimme harrastajat muiden mielestä tyypillisesti näyttävät, tai harrastamamme lajin olemassaolosta ei edes tiedetä. Haastattelimme lisäpaino- ja toistoleuanvedon SM-hopeamitalistia, myös juoksusta nauttivaa Hanna Ruotsalaista hänen harrastuksistaan.

  Oisa Lifestyle
 • 22/12/2017

  Neulominen – helpot vinkit aloittelijalle

  Neulominen aiheuttaa monelle ajatuksena puistatusta: mieleen tulvivat muistot koulun käsityötunnilta, jossa villasukan kantapäitä ja lapasten peukaloita äherrettiin itku kurkussa, eikä hommasta meinannut tulla mitään. Nuoruuden traumoista on kuitenkin mahdollista päästä yli, ja luoda neulomisesta aikuisiällä hauska harrastus!

  Oisa Lifestyle
 • 15/12/2017

  Airjooga – yhdistelmä akrobatiaa ja joogaa

  Kuvittele hetken leijuvasi ilmassa kääriytyneenä pehmeään silkkikankaaseen. Huomaat keinuvasi pehmeästi, kuin joku tuudittaisi sinua uneen. Tunnet kehossasi juuri tehdyn harjoituksen vaikutukset: lihaksesi ovat väsyneet ja nauttivat loppurentoutuksen raukeudesta. Sulje silmät ja hengitä syvään, uppoudu omaan hetkeen, jossa ei ole kiire mihinkään.

  Oisa Lifestyle
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Tykkää Oisasta Facebookissa ja saat tuoreimmat sisällöt suoraan feediisi!