a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

UUSIMMAT ARTIKKELIT

 • 15/02/2018

  Järjestä teemabileet pienellä budjetilla

  Teemabileet ovat suosittu tapa virkistää perinteistä bileiltaa, mutta kuinka järjestää ikimuistoiset teemajuhlat silloin, kun pankkitilin saldo ei anna periksi isomman luokan pippaloille? Aina teeman ei tarvitse olla monimutkainen tai vaatia paljon kalliita ennakkovalmisteluja. Keräsimme muutaman idean, joilla saat juhliisi kivasti nostetta ilman isoa panostusta.

  Oisa Lifestyle
 • 14/02/2018

  Mistä tunnet sä ystävän? Oisan lukijat kertovat!

  Ystäviä ja ystävyyssuhteita on kaikenlaisia. Toiset ystävyyssuhteet ovat kestoltaan lyhytikäisempiä ja intensiivisempiä, toiset taas kestävät koko eliniän. Ystävystyä voi miltei kenen kanssa tahansa, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Myös lemmikistä voi tulla ihmiselle rakas ystävä. Me pyysimme Oisan lukijoilta ajatuksia siitä, mistä he tuntevat ystävän.

  Oisa Lifestyle
 • 26/01/2018

  GoExpo – kurkkaus kulisseihin

  Messuilla on kautta aikojen ollut ainutlaatuinen ja innostava tunnelma, mutta mitä suurten monialaisten messujen järjestäminen vaatii? Millaisella tiimillä messuja tuotetaan ja mitä tapahtuu, kun messuhallin ovet sulkeutuvat päivän päätteeksi? Oisa kurkkasi GoExpo-messujen kulissien taakse!

  Oisa Lifestyle
 • 31/12/2017

  Kaurasnacks kahdella dipillä

  Vääntäytyykö vatsasi solmuun perinteisistä naksuista ja raksuista? Tuleeko herkuttelusta herkästi turvonnut olo? Vatsaystävällinen vaihtoehto perinteisillä nachoille ja perunalastuille ovat kaurasta valmistetut rapeat lastut eli kaurasnacksit. Kehitimme kaurasnackseille kaksi dippiä, joita tarjoilet niin kaveriporukalle leffaillassa kuin ihastukselle ensitreffeillä.

  Oisa Lifestyle
 • 31/12/2017

  Elämäntapana extreme: Hanna Ruotsalainen

  Joskus valitsemamme harrastukset voivat herättää kanssaihmisissä kummastusta: emme ehkä näytä ulkoisesti siltä, miltä lajimme harrastajat muiden mielestä tyypillisesti näyttävät, tai harrastamamme lajin olemassaolosta ei edes tiedetä. Haastattelimme lisäpaino- ja toistoleuanvedon SM-hopeamitalistia, myös juoksusta nauttivaa Hanna Ruotsalaista hänen harrastuksistaan.

  Oisa Lifestyle
 • 22/12/2017

  Neulominen – helpot vinkit aloittelijalle

  Neulominen aiheuttaa monelle ajatuksena puistatusta: mieleen tulvivat muistot koulun käsityötunnilta, jossa villasukan kantapäitä ja lapasten peukaloita äherrettiin itku kurkussa, eikä hommasta meinannut tulla mitään. Nuoruuden traumoista on kuitenkin mahdollista päästä yli, ja luoda neulomisesta aikuisiällä hauska harrastus!

  Oisa Lifestyle
 • 15/12/2017

  Airjooga – yhdistelmä akrobatiaa ja joogaa

  Kuvittele hetken leijuvasi ilmassa kääriytyneenä pehmeään silkkikankaaseen. Huomaat keinuvasi pehmeästi, kuin joku tuudittaisi sinua uneen. Tunnet kehossasi juuri tehdyn harjoituksen vaikutukset: lihaksesi ovat väsyneet ja nauttivat loppurentoutuksen raukeudesta. Sulje silmät ja hengitä syvään, uppoudu omaan hetkeen, jossa ei ole kiire mihinkään.

  Oisa Lifestyle
Tykkää Oisasta Facebookissa ja saat tuoreimmat sisällöt suoraan feediisi!