a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

Oisa - Elämäni sisältöä - Unelmia ja toimistohommia

Unelmia ja toimistohommia

Want to read this post in English? Click here!

Minusta on ihana puhua unelmista, sillä ne ovat sellainen asia, josta saa elämään niin paljon lisää virtaa. Unelmat ovat asioita, jotka ajavat meitä eteenpäin elämässä – ne inspiroivat, motivoivat ja luovat positiivisen kuvan tulevaisuudesta. Voikohan koskaan oikeastaan unelmoida liikaa? Viimeisen puolen vuoden aikana tulevaisuuden unelmat ja haaveet ovat olleet tärkeässä osassa pitämässä mieltä pirteänä hieman sekavassa elämäntilanteessa. Elämässä pysyy tasapaino, kun mielessä muhivat ihanat tulevaisuudensuunnitelmat, eikä koko elämä ole vain kriisihetken negatiivisia fiiliksiä.

TOP3-unelmaani tällä hetkellä ovat:

  1. Saada kirjalleni kustannussopimus.
  2. Sisustaa juuri minun näköiseni koti.
  3. Oppia takaperin kuperkeikka kunnolla jiujitsua varten.

Osa unelmistani on isompia ja osa helpostikin saavutettavissa. Osan toteutumisessa kestää kauemmin ja osan voi saavuttaa hetkessä. Se tekeekin mielestäni unelmista niin mahtavia: koska kaikkea ei voi saada heti ja samaan aikaan, pysyy elämässä ihanan kupliva innostus päällä tasaiseen tahtiin. En haluaisi edes saada kaikkia unelmiani toteutumaan heti, vaan on kiva nauttia niiden tavoittelusta. Unelmien toteutumisesta osaa nauttia paljon enemmän, kun niiden eteen joutuu tekemään hieman töitä.

 

Oisa - Elämäni sisältöä - Unelmia ja toimistohommia

 

Unelmien toteutumisen suhteen tärkeintä on mielestäni konkretia. Mitä tarkemmin tietää, miltä oma unelma näyttää, tuntuu, maistuu ja kuulostaa, sitä selkeämpi sitä on lähteä tavoittelemaan. Oman unelman tarkka visualisointi kannattaa aina. Itse yritän ainakin kerran viikossa pysähtyä, rauhoittua, sulkea silmät ja visualisoida itseni puolen vuoden, vuoden tai viiden vuoden päähän kaikilla aisteilla. Yleensä tämä hetki toteutuu parhaiten saunassa, jolloin keho ja mieli saavat rentoutua hiljaisuudessa. Oletko sinä kokeillut visualisoida omia unelmiasi? Visualisointi on tärkeää, sillä alamme alitajuisesti toimia kohti unelmiamme, kun ne jäävät muhimaan tarkasti takaraivoomme.

Unelmien lisäksi olen ollut hyvin kiireinen töiden parissa viime viikkoina. Kesä oli todella hiljaista aikaa, mutta nyt syksyn säiden viilentyessä on ollut havaittavissa selkeää aktivoitumista markkinoinnin parissa. Toimistohommia on siis tullut paiskittua tavallista enemmän. Päivät ja viikot ovat itse asiassa hujahtaneet ohi melkein huomaamatta heinäkuusta alkaen. Onneksi olen osannut viikonloppuisin pysähtyä ja palautua, ettei ala mennä aivan liian lujaa. Hyvin nukutut yöunet vievät ehkä hieman yllättäenkin nykyään yhden prioriteettilistani kärkipaikoista ja hyvä niin.

Toivottavasti teidän syksy on alkanut ihanasti ja muistatte nautiskella nykyhetkestä, unelmista ja kotoilun kulta-ajasta! ♡

PS: Postauksen kuvien vaatteet ovat Just Strong -nimiseltä vaatemerkiltä. Mitä mieltä olette noista keltaisista treenitrikoista? Minusta ne ovat aivan ihanan pirteät! Just Strongin missio on motivoida ja voimaannuttaa vahvoja naisia kaikissa elämäntilanteissa niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kurkkaa verkkokauppaan tästä linkistä ja saat 10% alennuksen: http://juststrong.com/discount/priskautio10

Priska Autio

Elämäni sisältöä on aito ja elämännäköinen hyvinvointiblogi. Kirjoittaja on Keski-Suomen, Teksasin ja Pirkanmaan kautta vaasalaistunut yrittäjä ja armoton haaveilija. Positiivinen herkkis, joka nauttii kuntoilusta, kauniista asioista ja kirjoittamisesta sekä kärsii ennenaikaisesta kolmenkympin kriisistä.

Ei kommentteja

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.