a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

Törkeän helppo tuorepuuro

Smoothiet ovat lähivuosina saaneet haastajan hurjan helposta välipalasta, tuorepuurosta. Tämä trendikäs herkku on täyttänyt kahviloiden lasivitriinit, mutta se on myös äärimmäisen helppo valmistaa kotoa käsin. Siinä missä smoothiet kaipaavat useampia ainesosia, on tuorepuuron resepti niin helppo, että sen muistaa vaikka kesken unien. Toki tuorepuuron valmistus vaatiikin hieman unta, sillä puuro on parhaimmillaan, kun se saa tekeytyä yön yli jääkapissa.

 

 

TÖRKEÄN HELPON TUOREPUURON PERUSRESEPTI
Täydellisen tuorepuuron matemaattinen kaavio on yksinkertainen: 2 desiä nestettä, 1 desi kaurahiutaleita sekä mausteita oman maun mukaan.

NESTE/MASSA
Tuorepuuron nestepohjaksi sopii melkein mikä vain: maidot, mehut tai keitot. Voit myös korvata puolet nesteestä esimerkiksi banaanilla, jogurtilla tai rahkalla.

HIUTALEET
Hiutaleiden ei tarvitse olla sitä perinteistä kaurapuuro-osastoa, vaan voit käyttää esimerkiksi spelttiä tai tattaria. Mysli on myös mainio lisä, jos mielii saada puuroon lisää rakennetta.

MAUSTEET
Mausteita on loputon määrä. Voit laittaa tuorepuuroon kourallisen suosikkimarjojasi tai vaikkapa kookoshiutaleita. Siemenet ja pähkinät taas sopivat täydellisesti niille, jotka kiinnittävät huomiota proteiinin saantiinsa.

Diggaatko dippailla? Lue juttumme kaurasnacksien dipeistä!

Oisan oma tuorepuurosuosikki on luonnonjogurtin, banaanin, speltin, chia-siementen sekä persikan yhdistelmä. Jääkaappivalmiin puuron voi halutessaan vielä koristella esimerkiksi hunajalla ja mantelirouheella.

Joko ihastuit? Muista, että valmis puuro säilyy jääkaapissa ainesosista riippuen noin 2-3 päivää, joten voit hyvin tehdä kerralla isommankin annoksen.

Herkullisia tuorepuurohetkiä värikkääseen arkeesi!

Oisa Lifestyle

Ei kommentteja

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.