a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

Tiedätkö mitä koirasi tarvitsee?

Koiran kehonkielen ymmärtäminen on välttämätöntä vahvan ja luottamusta herättävän suhteen rakentamisen kannalta. Listasimme kasan hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla voit ymmärtää karvakuonoja entistäkin paremmin.

  1. Koiran silmien räpyttely tarkoittaa, että koira on valmis leikkiin kanssasi. Jos koira kuitenkin räpyttelee usein, kannattaa olla yhteydessä eläinlääkäriin. Koiran toistuva silmien räpyttely saattaa nimittäin olla merkki kivusta. Valpas katse tarkoittaa usein sitä, että koira yrittää saada huomiosi.
  1. Kun koiran on laskenut häntänsä maahan ja se heiluttaa sitä hitaasti, se saattaa tarkoittaa että  koira on hämmentynyt, eikä se ymmärrä mitä on meneillään. Tällä tavoin koira yrittää kysyä sinulta mitä haluat sen tekevän. Jalkojen väliin työnnetty häntä taas on merkki siitä, että koira on peloissaan tai siitä saattaa tuntua epämukavalta.

 

Oisa - Värikäs arki - Tiedätkö mitä koirasi tarvitsee

 

  1. Kun koiran korvat sojottavat suoraan ylös tai kallistuvat eteenpäin, koira yrittää näyttää sinulle olevansa utelias ja, että se reagoi ympärillä oleviin tapahtumiin. Päätä vasten litistyneet korvat taas ovat usein merkki siitä, että koira on peloissaan.
  1. Kun koira heittäytyy maahan selälleen paljastaen vastaansa, se haluaa osoittaa että luottaa sinuun. Paijaamalla nelijalkaista ystävääsi näytät, että olet tyytyväinen koiran käyttäytymiseen. Sama pätee kun koira kääntää sinulle selkänsä: ystävyys on alkanut!

Tämä juttu on lyhennelmä vapaa käännös Bright Side -sivustolta, josta voit lukea koko jutun.

 


 

Oisa - Värikäs arki - Tiedätkö mitä koirasi tarvitsee - Doggis

Oisa Lifestyle

Ei kommentteja

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.