a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

Oisa - värikäs arki - parisuhdevalmentaja neuvoo

Parisuhteiden valmentaja neuvoo: unohda lupaukset!

Artikkelin ovat kirjoittaneet parisuhdevalmentajat Henri ja Elena Finnilä.

Tällä menetelmällä saat koko vuoden kääntymään haluamaasi suuntaan.

Uuden vuoden lupauksilla on taipumus kestää juuri niin kauan, kuin niitä jaksaa pitää mielessä. Uuden asian mielessä pitäminen on haastavaa. Useimmiten uutta tapaa tulee noudatettua kolmesta seitsemään päivään ja sitten se vain unohtuu. Siinäkin tapauksessa, että tapa olisi aivan helppo!

Esimerkiksi se, että päätänpä nyt juoda vähintään kolme litraa vettä päivässä. Ensimmäisinä päivinä tehtävä on helppo. Käytät isompaa lasia, otat vesipullon mukaan töihin ja täytät sitä päivän mittaan. Kolmantena päivänä vesipullo unohtuukin kotiin. Neljäntenä päivänä unohdat juoda aamulla tarpeeksi. Aivot palaavat nopeasti sille luonnostaan tuttuun toimintatapaan. Unohda siis perinteiset uuden vuoden lupaukset ja kokeile tätä uutta metodia!

Kun ensimmäisen kerran kokeilimme tätä metodia, me todella ällistyimme sen tuloksista. Metodi toteutti itseään jopa pelottavan hyvin ja tavoilla, joita emme olisi lainkaan osanneet odottaa. Kaikki mitä sinä ensimmäisenä vuonna tapahtui, palautti aina mieleemme vuoden vaihteen ja sen, mitä olimme silloin tehneet tulevan vuoden hyväksi. Jokainen joka on tätä kokeillut, on todennut menetelmän toimivaksi.

Metodi on yksinkertaisuudessaan tämä: ANNA UUDELLE VUODELLESI TEEMA. Nimeä vuosi yksinkertaisesti siihen suuntaan, johon haluat elämääsi viedä. Ensimmäinen vuotemme oli SEIKKAILUJEN VUOSI. Se toteutui kirjaimellisesti hyvin kirjavina tapahtumina, seikkailuina ja muun muassa muuttona Espanjaan. Seuraava vuotemme oli LÄSNÄOLON VUOSI ja nyt päättyvä vuotemme oli RAKKAUDEN VUOSI.

Teemavuoden nimi muistuu mieleen läpi vuoden. Aivojen on helppoa omaksua se, koska se ei vaadi TEKEMISTÄ ja SUORITTAMISTA. Annat tehtävän suoraan alitajunnallesi, joka luo tulevaa vuotta sinun puolestasi sinun itsesi määrittelemän suuntaviitan mukaisesti.

Millä tavalla sinä haluat nimetä vuoden 2018? Hyppääkö esimerkiksi jokin näistä sanoista esiin, vai onko sinulla mielessä jotain muuta?

 

Oisa - värikäs arki - parisuhdevalmentaja neuvoo

 

Kaipaatko jotain konkreettisempaa? Miltä kuulostaisi urheilun, liikunnan tai kuntoilun vuosi, perheen ja parisuhteen vuosi, kauneuden ja terveyden vuosi, matkustelun vuosi, auttamisen vuosi, avoimuuden ja rehellisyyden vuosi?

Ihanaa Uutta Vuotta Sinulle! <3

Elena ja Henri Finnilä ovat suosittuja parisuhdevalmentajia. He kirjoittavat kirjoja ja pitävät muun muassa videovalmennuksia. Heille on tärkeää toteuttaa unelmiaan ja he asuvatkin tällä hetkellä Espanjassa viiden lapsensa kanssa. Elena kirjoittaa myös blogia: www.arkeajaunelmia.com.

 


 

Oisa - Värikäs arki - parisuhdevalmentaja neuvoo

Oisa Lifestyle

Ei kommentteja

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.