a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

Oisa - Varikas arki - Ota syksysta kaikki irti

Ota syksystä kaikki irti

Takana on pitkä kuuma kesä, josta luopuminen tuntuu haikealta. Kasvoja vasten piiskaava kylmä syysmyrsky saa mielen kiroamaan niin, että harkitset muuttoa jonnekin, jossa aurinko paistaa aina, eikä arjen stressistä ole tietoakaan. Vaikka syksy vaatii ihanan kesän jälkeen tottumista, on siitä mahdollista nauttia, kun valitsee asenteensa oikein. Kokosimme kasaan muutaman vinkin, joilla otat syksystä kaiken irti.

ALOITA UUSI HARRASTUS

Syksy on monella tapaa uuden alkua, kun kouluvuosi ja harrastusseurojen toiminta alkaa kesän jälkeen. Oletko aina halunnut kokeilla itsepuolustusta tai osallistua kirjansidontakurssille? Haaveiletko maratonin juoksemisesta tai innostutko improvisaatiosta? Tartu rohkeasti tuumasta toimeen ja aloita tänä syksynä uusi harrastus. Säännöllinen harrastaminen pitää mielen korkealla, ja uusien asioiden oppiminen innostaa. Harrastus tarjoaa myös omaa aikaa arjen kiireiden keskelle.

HYGGEILE

Syksy on hyggeilyn kulta-aikaa, eikä suotta! Pimeät illat ja viilenevät kelit ovat täydellinen tilaisuus kaivaa kynttilät kaapeista ja kaivautua viltin alle nauttimaan kuppi kuumaa. Hyggeilyyn on yhtä monta tapaa, kuin meitä ihmisiä, joten mieti, millaiset asiat saavat sinut rentoutumaan ja lisää niitä elämääsi tänä syksynä. Jos kaipaat inspiraatiota, kurkkaa artikkelimme Kuinka hyggeillä arkenakin.

VIETÄ AIKAA ULKONA

Vaikka monelle tulee syksystä mieleen kylmä viima ja vesisade, on syksy todellisuudessa oikein kaunis vuodenaika. Aurinkoisen kirpakkana syyspäivänä on virkistävää lähteä ulos ihastelemaan, kuinka ruska on vallannut puut ja luonto alkaa valmistautua talveen. Reipas ulkoilu tekee aina hyvää mielelle ja keholle, joten lähde ulos seikkailemaan syksyiseen luontoon. Jos päätön seikkailu tuntuu tylsältä, heitä kuulokkeisiin soimaan äänikirja tai menevää musiikkia, pyydä kaveri mukaan kävelylle tai ota ulkoilu treenin kannalta.

NAUTI PUKEUTUMISESTA

Syksy on vuoden parasta aikaa pukeutua lämpimästi, mutta tyylikkäästi. Talvella uppoudumme toppatakkeihin ja karvalakkeihin, mutta syksyllä voit helposti leikitellä kevyemmillä vaatteilla ja ennen kaikkea asusteilla. Tiedätkö sen tunteen, kun saa pukea päälleen pehmoisen villapaidan tai muhkean kaulahuivin, johon melkein uppoaa? Olo on heti kotoisa ja lämmin. Syksyllä on lupa olla söpö!

VIETÄ PÄIVÄ PEITON ALLA

Joskus täytyy ottaa aikalisä ja antaa itselle aikaa olla. Tarvitsemme lepoa, jotta jaksamme suoriutua syksyn kiireistä. Syksy on kiireestä huolimatta onneksi täydellistä aikaa viettää kokonainen päivä lämpimässä peiton alla. Kuuntele syyssateen ropinaa kattoon, uppoudu Netflix-maratoniin, syö lempiherkkujasi ja nuku niin monet päiväunet, kuin tarvitset. Lupaamme, että olosi on päivän jälkeen levännyt ja täynnä tarmoa uusiin seikkailuihin!

Oisa Lifestyle

Ei kommentteja

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.