a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

Oisa - Elämäni sisältöä - Mitäpä sitä mennyttä murehtimaan

Mitäpä sitä mennyttä murehtimaan

Huh, mikä vuosi – ei voi muuta sanoa vuodesta 2017! Olen niin valmis siirtymään uuteen vuoteen ja tekemään tästä vuodesta edellistä paremman. En ole viime vuosina tehnyt juuri lupauksia uudelle vuodelle, sillä minä olen juuri sellainen klassikkoesimerkki ihmisestä, jolla lupauksen toteuttaminen alkaa intoa puhkuen ja lopahtaa sitten viikon päästä, kun motivaatiota ei enää jaksa pitää yllä. Karkkilakkoa taisin kestää kolme tuntia ja vedenjuontihaasteista en edes viitsi mainita.

Erilaiset tavat muuttaa omia ajatusmalleja ja uskomuksia itsestä kiinnostavat kuitenkin tänä vuonna kovasti. Onko teillä vinkata jotain hyviä tapoja tai keinoja, joita voisin kokeilla? Olen tänä vuonna päättänyt ainakin testata sellaista, että joka aamu katson itseäni silmiin peilistä ja sanon jotain kaunista. Ei nimittäin ole ihan sama, kuinka puhumme itsellemme, koska hyvin herkästi uskomme olevamme oikeassa. Wonder why.

Tänä vuonna aion myös tutustua kaikin puolin entistä paremmin itseeni: mitä minä oikeasti haluan, mistä nautin, mitä teen turhien uskomusten tai toisten odotusten vuoksi, kuinka voisin tehdä elämästäni sellaista, että huononakin aamuna voisin nousta huolista huolimatta pieni hymy huulilla siksi, että elän juuri minunnäköistäni elämää.

 

Oisa - Elämäni sisältöä - Mitäpä sitä mennyttä murehtimaan

 

Mitä muuta aion tänä vuonna tehdä? Aion ainakin kirjoittaa pitkään haaveenani olleen kirjan. Ja lähteä New Yorkiin ystäväni luokse. Juoda itseni täyteen skumppaa ja kikattaa kavereiden kanssa. Silittää ystävän päätä, kun tällä on vaikeaa ja kastella puolestaan toisen olkapään omilla kyynelillä, kun surettaa. Nauraa niin, että tikahdun – myös itselleni ja omille hölmöilyilleni. Huutaa naama punaisena, pitää puoliani ja sitten sopia, tehdä kompromisseja, mutten liikaa. Oppia olemaan itselleni armollisempi.

Jos viime vuotta kuvaa parhaiten sana kasvattava, tästä vuodesta tulee positiivisen mielenkiintoinen. Olen ennen kaikkea utelias – tästä vuodesta on hyvät vibat jo nyt! Miltä teidän uusi vuosi tuntuu? Oletteko tehneet lupauksia, toiveita tai tavoitteita tälle vuodelle?

PS: Minun oli tarkoitus siirtää koko blogihistoriani tänne Oisaan, mutta kappas vain, onnistuin tuhoamaan siitä suurimman osan vahingossa siirron yhteydessä. Varmuuskopioikaa ihmiset, varmuuskopioikaa!

Priska Autio

Elämäni sisältöä on aito ja elämännäköinen hyvinvointiblogi. Kirjoittaja on Keski-Suomen, Teksasin ja Pirkanmaan kautta vaasalaistunut yrittäjä ja armoton haaveilija. Positiivinen herkkis, joka nauttii kuntoilusta, kauniista asioista ja kirjoittamisesta sekä kärsii ennenaikaisesta kolmenkympin kriisistä.

Ei kommentteja

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.