a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

Mitä Sinulle kuuluu?

Mitä sinulle kuuluu? Lause, jonka sanomme usein kun tapaamme tuttuja tai ystäviä. Kiinnostus ja kohteliaisuus on hyve, mutta kuinka usein sanomme sen itse itsellemme?

Tutustuaksesi omaan itseesi sinun on hyvä olla aidosti läsnä omaan itseesi ja valmiina vastaanottamaan, mitä viestejä sisäinen viisautesi sinulle tarjoaa. Luomalla kunnioittavan ja rehellisen suhteen omaan itseesi voit löytää oman todellisen minäsi ja myös luottaa omaan itseesi ja omiin valintoihisi.

Sisäinen viisaus on aina tarjolla meille, kun olemme valmiit sitä tarvitsemaan. Luodaksesi tien omaan sisäiseen viisauteesi ja omaan alitajuntaasi sinun on hyvä olla mahdollisimman rento. Silloin kykenet vastaanottamaan viestejä alitajunnastasi. Jos sinulla on kiire ja paljon tekemistä, ajatuksesi tulevat helposti tietoisesta mielestäsi itsesi keksiminä, joka taas ei ole aidointa itseäsi.

Helpoiten löydät tien omaan sisäiseen viisauteesi ollessasi unen ja valveen rajamailla. Sen tilan löytymiseen vaaditaan ensin rentoutunut mieli. Voit rentouttaa omaa itseäsi jonkun rentoutustekniikan avulla, kuuntelemalla rentoutusäänitteitä tai esittämällä kysymykset itsellesi heti aamulla herättyäsi ennen kaikkia aamutoimia.

Kysy kysymykset rauhallisesti ja hiljaa mielessäsi. Anna mieleesi nousta ajatuksia rauhallisesti ja kiireettömästi ilman, että yrität keksiä niitä itse.

Mitä minulle kuuluu?       

Kuka minä olen?

Mitä minä haluan?

Mikä minut tekee onnelliseksi?

Mitä elämä minulta haluaa?

Millaisen päivän minä tänään haluan?

Kysymyksiä voit keksiä halutessasi lisää. Haasteellisissa tilanteissa voit kysyä itseltäsi kysymyksiä, joihin haluat vastauksen. Alussa vastausten tuleminen voi olla hieman vaikeaa ja mieleesi ei ehkä nouse mitään. Harjoituksen myötä vastaukset tulevat helposti ja opit hyödyntämään sisäistä viisauttasi vaikkapa kesken työpäivän ja kiireen keskellä.

 

Oisa Lifestyle

Ei kommentteja

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.