a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

Mistä tunnet sä ystävän? Oisan lukijat kertovat!

– Mistä tunnet sä ystävän, onko oikea sulle hän? lauloi Arja Saijonmaa jo aikoinaan. Ystäviä ja ystävyyssuhteita on kaikenlaisia.  Toiset ystävyyssuhteet ovat kestoltaan lyhytikäisempiä ja intensiivisempiä, toiset taas kestävät koko eliniän. Ystävystyä voi miltei kenen kanssa tahansa, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Myös lemmikistä voi tulla ihmiselle rakas ystävä. Me pyysimme Oisan lukijoilta ajatuksia siitä, mistä he tuntevat ystävän.

LUOTETTAVA
Ystävän luotettavuus nousi vastauksissa ylitse muiden. On totta, että luotettava ystävä on erinomainen ystävä. Omat haaveet, pelot ja toiveet on mukava jakaa henkilölle, joka on valmis olemaan välillä vain sinua varten. Luotettava ystävä voi olla myös kumppani tai vaikkapa oma äiti.

 


TUTTU, TUKI JA TURVA
Lukijamme arvostavat ystävissään sitä, että he pysyvät rinnalla vaikka aikaa kuluisi.  Usein ystävät ovatkin se tärkein tuki ja turva, joka pysyy matkassamme, vaikka kumppanit, kodit ja elämäntilanteet vaihtuisivat. Turvallisuuden tunne on tärkeitä perustunteitamme, joka on hyvinvointimme kannalta miltei välttämätöntä. Turvaa tuova ystävä on siis ehkäpä parasta, jota voimme vierellämme vaalia.

 

 

HUUMORINTAJUINEN
Varmasti moni meistä on sitä mieltä, että hyvän ystävän kanssa tulee naurettua – ja paljon! Monilla pienemmillä kaveriporukoilla on aivan omat inside-juttunsa, joista ulkopuolinen ei välttämättä tajua hitustakaan. Myös työpaikoilla, vaikkei sydänystäviä välttämättä oltaisikaan, raikuu usein nauru. Huumori on yksi tärkeimpiä voivavarojamme, joka auttaa jaksamaan läpi hankalien aikojen ja tuo lisäpiristystä tavalliseen arkeen.

 

Kysely tehtiin osana GoExpo-messulippujen arvontaa. Lue lisää tapahtumasta täältä.

Oisa Lifestyle

Ei kommentteja

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.