a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

Miltä näyttää Bettebox kauneusnoviisin silmin?

En todellakaan ole mikään kauneusguru, ja omistan nyt miettiessäni yhteensä ehkä kuusi meikkituotetta. Ihon puhdistusaine ja kosteusvoide tähän päälle, mutta ei sillä vielä pitkälle pötkitä. Kyse ei ole siitä, etten olisi kiinnostunut kauneudesta tai haluaisi kokeilla uusia juttuja, mutta olen auttamattomasti jumittunut rutiineihini. Sen lisäksi meikki- ja kauneustuotemaailma on itselleni ihan outo ja jopa hieman pelottava. Mikä on turvallista? Mikä vanhentaa, mikä nuorentaa? Mikä sävy sopii ja mitä jos ostan kalliin tuotteen, joka ei sitten sovikaan? Tietämättömyys ja laiskuus selvittää asioita ovat siis syypäitä siihen, että näytän aina samalta oli sitten arkipäivä verkkareissa tai gaalajuhla täynnä kimallusta.

Järjestimme Oisan lanseerauksen yhteydessä kolme arvontaa, joihin Bettebox lahjoitti kauneusboksit palkinnoksi. Saimme yhden boksin* mukaan arvontakuviin, ja kuvausten lomassa tuotteet herättivät mielenkiintoni. Päätin testata tuotteita ja pohtia samalla ylipäätään koko kauneusboksin konseptia.

 

Oisa - Elämäni sisältöä - Bettebox

 

Kuvauksissa meillä oli joulukuun 2017 Bettebox. Pakko sanoa, etten olisi millään raaskinut avata boksia kuvauksia varten, sillä se oli niin ihanasti pakattu silkkipapereineen. Itselleni pisti kuitenkin heti pakettia avatessa silmään punainen kynsilakka. Luulin aluksi, että paketissa oli punainen ja musta kynsilakka, mutta tarkemman tarkastelun jälkeen hoksasin, että kyseessä oli kaksiosainen geelikynsilakkasetti, joka toimii ilman UV-valoa. Sitä testasin ensimmäisenä. Olen maailman huonoin levittämään kynsilakkaa, mikä johtuu varmasti siitä, että teen sitä ehkä kerran kahdessa vuodessa. Värilakkaa levitettiin kaksi kerrosta ja kovettavaa päällyslakkaa yksi kerros. Lakka kuivui hurjan nopeasti, mistä isot pisteet. Lopputulos oli harvinaisen tasainen, vaikka pelkäsin levitysvaiheen jälkeen, että väriin jäisi epätasaisia raitoja.

 

Oisa - Elämäni sisältöä - Bettebox

 

Boksissa oli mukana myös paljon somesuosiota saanut Incredible Face Mask, jota olen joskus testannut aiemminkin. Tämä oli siis poikkeuksellisesti tuttu tuote. Testasin kasvonaamion jälkeen Lumenen kosteuttavaa seerumia. Boksissa oli mukana myös Avénen puhdistusaine ja hoitava voide kuivalle iholle, jotka jäivät odottamaan myöhempää testausta. Kasvoista tuli nimittäin kivan kimmoisat ja hehkuvat kasvonaamion ja seerumin jälkeen, joten olisi ollut haaskausta testata heti perään kuivan ihon tuotteita.

 

Oisa - Elämäni sisältöä - Bettebox

 

Olen ehkä tylsä, mutta pakko myöntää, että jos pitäisi valita yksi boksin tuotteista omaan käyttöön, olisi se ehdottomasti tämän hammaslankain. Olen nimittäin maailman laiskin hampaiden lankaaja. Saan joka kerta hammaslääkäriltä noottia asiasta, mutta en vain saa aikaiseksi lankailla hammasvälejä säännöllisesti, vaikka pitäisi. Boksissa mukana ollut hammaslankain oli siis mielenkiintoinen ja tarpeellinen tuttavuus. Olen aiemmin testannut pienempiä lankaimia, joiden käyttö on aika säätämistä, joten jostain syystä ajattelin, että tällaisen ison kanssa homma olisi vain astetta isompaa säätämistä. Mutta yllätyin positiivisesti, sillä tätä oli oikeasti helppo käyttää! Eipä olisi tullut välttämättä kokeiltua ollenkaan, jos ei olisi tätä kautta tullut testattua.

Viimeisenä boksista paljastui näytepullo Police-hajuvettä sekä meikkisieni. Nämä menevät eteenpäin ystäville, sillä tuoksu oli omaan makuuni hieman turhan voimakas. Lisäksi meikkisieni menisi omassa käytössäni hukkaan, sillä kuten jutun alussa kerroinkin, en juurikaan käytä meikkiä. Olen kyllä kuullut tuosta meikkisienestä hyvää, joten ehkä pitäisi sittenkin pitää se itsellä ja aloittaa meikkauksen opettelu? Tutoriaalivinkkejä otetaan vastaan!

 

Oisa - Elämäni sisältöä - Bettebox

 

Tämä on toki vain yhden boksin kokemuksella, mutta mielestäni Bettebox on aika mainio konsepti etenkin tällaiselle kauneusnoviisille. Kun tuotteet tulevat kotiin, niitä tulee oikeasti testattua, ja samalla oppii uutta kauneudenhoidosta – paljon kätevämpää, kuin hipsiä ujona tavaratalon kauneusosastolle ja ihmetellä, mistä sitä oikein lähtisi edes katselemaan. Boksin mukana tulee tiedot mukanaolevista tuotteista ja niiden käyttötarkoituksesta, joten itse ei tarvitse alkaa kaikkea selvittää.

Toinen juttu, mitä pysähdyin miettimään oli se, että olisinko ottanut itselleni yhtä paljon hemmotteluaikaa tällä viikolla ilman boksia? En olisi! Se onkin minusta koko Betteboxin konseptin paras juttu. Vaikka tuotteet vaihtuvat kuukausittain, eikä joka paketissa ole välttämättä juuri niitä omia suosikkituotteita, muistuttaa boksi silti pitämään itsestään huolta ja tekemään hemmottelusta säännöllisen osan arkea.

*Boksi saatu Oisan lanseerausarvonnan kuvauksia varten.

Priska Autio

Elämäni sisältöä on aito ja elämännäköinen hyvinvointiblogi. Kirjoittaja on Keski-Suomen, Teksasin ja Pirkanmaan kautta vaasalaistunut yrittäjä ja armoton haaveilija. Positiivinen herkkis, joka nauttii kuntoilusta, kauniista asioista ja kirjoittamisesta sekä kärsii ennenaikaisesta kolmenkympin kriisistä.

Kommenttia:

  • Pauliina

    19/01/2018 17:08

    Heips. Ilman betteboxia olis jäänyt moni hyvä tuote kokeilematta ja löytämättä omaa lempparia. En itsekkään mikään hirveä meikkaaja oo mutta tän avulla kiinnostunut kasvanut ja ihonhoitoon tullut uusia juttuja esim misellivesi vai minkäniminen olikaan

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.