a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

Meikkikaappi kondikseen

Putiloita ja putkiloita joka puolella. Peilikaapissa muisto edellisen viikonlopun bilereissun viimehetken ehostuksesta ja annos arkiaamujen hammastahnahätiköintiä. Meikkivoidetta lavuaarissa, teroitinroskaa meikkipussin pohjalla ja missä hemmetissä se parempi ripsari taas on? – Kuivuneena tietenkin. Miten muut onnistuvat samanaikaisesti pitämään homman hallussa ja naaman nättinä?

Kaikki meistä eivät ole meikkikaaoksen keskellä olevia, kiireisiä luomivärinrikkojia, jotka kaivavat topsilla viimeiset jämät meikkipussin pohjalta, mutta harvemmin ihonhoito- ja meikkituotteiden säilytys sujuu ihan helpostikaan. Kyseisen kaaoksen innoittamana Oisan toimitus tutustui Marie Kondon Iloa säkenöivä -järjestys -kirjaan ja kokosi sieltä parhaat käytännönvinkit meikkikaappikaaoksen päihittämiseksi.

Erottele ihonhoito- ja meikkituotteet
On hyvä pitää mielessä, että ihonhoitotuotteet ja meikit tulee aina säilyttää erillään. Tämä johtuu siitä, että ihovoiteet ovat kosteita ja vesipitoisia, kun taas monet meikkituotteet, esimerkiksi puuterit ja kiiltävät siveltimet hylkivät vettä. Altistuminen kosteudelle voi heikentää kosmetiikkatuotteiden ominaisuuksia. Esimerkiksi poskipuna voi mennä pilalle, jos siihen pääsee yksikin tippa ihovoidetta.

Ihonhoitotuotteet ovat  myös vesipitoisia, joten tuoreus on ensisijaisen tärkeää.  Jos säilytät näytepakkauksia seuraavan lomamatkan varalle, kysy itseltäsi, oletko koskaan ottanut niitä mukaan – ja vastaa rehellisesti.

 

Ota heti käyttöön tai heitä hyvästit vanhoille tuotteille
Ihonhoitotuotteiden tavallinen säilytyspaikka on kylpyhuoneen ja pesualtaan lähistö, koska siellä ne ovat käden ulottuvilla.  Jos sinulla on ihonhoitotuotteita, joita et käytä, mutta joista et henno luopua, älä heitä niitä pois, vaan lotraa niitä ihollesi nautiskellen. Lisäksi kannattaa muistaa:

  • Puuterit ovat avaamisen jälkeen hyviä kaksi tai kolme vuotta
  • Huulipunat pitää heittää pois noin vuoden vanhoina, kun ne alkavat haista öljyisiltä
  • Myös nestemäiset meikkivoiteet kestävät hyvinä noin vuoden

 

Oisa Lifestyle

Ei kommentteja

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.