a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

Löydä elämääsi rakkautta -harjoitus

“The greatest thing you’ll ever learn is to love and be loved in return.” Moulin Rouge -musikaalista tutut laulunsanat ovat jääneet ihmisten mieliin ja niitä on painettu niin hääkutsuihin kuin tatuoitu ihoonkin. Rakkauden kokemuksesta on tullut tärkein tavoitteemme ja sen lämpöä ja voimaa haluavat vaalia niin nuoret kuin vanhatkin.

Koemme rakkautta monessa muodossa. Lähimmäisenrakkauden lisäksi koemme tietenkin romanttista rakkautta, mutta rakkaus itseä kohtaan on myös tärkeää. Teimme hyvinvointia tukevan, rakkauden löytämistä ja tunnistamista helpottavan harjoituksen, jonka tekemiseen tarvitset paitsi kynän ja paperia, myös hieman aikaa ja rauhaa.

Jos et rakasta itseäsi, et voi rakastaa muita, etkä saada osaksesi rakkautta. Ota esiin kynä ja paperi ja mieti seuraavia asioita.

– Mitä rakkaus sinulle merkitsee?
– Miten toimit, kun rakastat jotakuta?
– Miten voit toimia vastaavasti itseäsi kohtaan?

Kirjoita sitten paperille unelmaelämäsi, jonka rakennat itse ilman kumppania. Jos maailmassa ei olisi miehiä/naisia, millainen olisi unelmaelämäsi?

 

 

Onko oman hyvinvoinnin priorisoiminen ja itsensä etusijalle asettaminen hankalaa? Lue juttumme: https://oisa.fi/5-itsekasta-oppia-henkiseen-hyvinvointiin/

 

Piirrä nykyinen elämäntilanteesi ensimmäiseen paperiin ja toiseen paperiin unelmiesi parisuhde.

– Mitä asioita odotat parisuhteen antavan sinulle?
– Miten saat nuo asiat elämääsi ilman kumppania?
– Millaiseksi tunnet itsesi parisuhteessa?
– Miten voisit saada näitä tunteita elämääsi ilman kumppania?

Mieti, millaisen kumppanin haluat. Tee lista unelmapuolisostasi ja hänen ominaisuuksistaan. Käy lista läpi seuraavista näkökulmista:

– Millä ominaisuuksillasi haluat korjata puutteitasi?
– Millä ominaisuuksilla haet hyväksyntää?
– Voit myös käydä listan läpi yksitellen ja kysyä, miksi tämä ominaisuus on olennainen suhteen kannalta?
– Mitkä ominaisuudet ovat oikeasti olennaisia suhteen kannalta?

Katso aikaansaannoksiasi konkreettisina tuloksina paperilla. Miltä ne näyttävät? Onko jo jotain, mitä voisit tehdä toisin rakkauden kokemuksen lisäämiseksi? Älä epäröi ottaa ensimmäistä askelta, se johtaa uusiin, useampiin askeliin matkallasi.

Oisa Lifestyle

Ei kommentteja

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.