a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

Oisa - Elämäni sisältöä - Kymmenen asiaa

Kymmenen asiaa, joita et tiennyt minusta

Want to read this post in English? Click here!

Useammassa blogissa on kiertänyt hauska haaste, jossa tulee kertoa itsestään kymmenen faktaa, joita muut eivät tiedä. En usko, että minulla on mitään sellaista, jota ainakin joku ystävistäni ja läheisistäni ei jo tietäisi, mutta tässä listaus asioista, joita en usko suurimman osan ihmisistä tietävän.

1. Minulla on ollut kaksi gerbiiliä, jotka nimesin Salattujen elämien hahmojen mukaan Romeoksi ja Rafaeliksi.

2. Olen asunut yhteensä kolme vuotta Teksasissa: ensin lapsena kaksi vuotta ja sitten vaihto-oppilaana vuoden. Minulla onkin Yhdysvalloissa toinen perhe, vaikkemme verisukulaisia olekaan.

3. Tätä en tavallaan haluaisi kertoa, koska nykyään kirjoittaisin miljoona kertaa paremman version tarinasta, mutta kirjoitin omakustannekirjan 13-vuotiaana. Se löytyy useimmista Keski-Suomen kirjastoista.

4. Rakastan erilaisia rikosdokumentteja, mutten uskalla mennä nukkumaan heti niiden jälkeen, vaan on pakko katsoa jotain hömppää hetki, koska muuten dokumentit valvottavat.

5. Olen opiskellut viimeistä tutkinto-osuutta vaille musiikin perusopinnot viulusta. Olen opetellut itse soittamaan myös huilua.

6. Muutin pois kotoa jo 15-vuotiaana ilmaisutaidon lukioon Tampereelle. Asuin ensin soluasunnossa, kunnes sain siirron yksiöön. Siskoni peri tuon yksiön, kun muutin Vaasaan.

7. Tein Medianomi-opintojen lopputyönä maahanmuuttajille suunnatut tuberkuloosiaiheiset herätevideot Pirkanmaan sairaanhoitopiirin käyttöön.

8. En juo kahvia, enkä olutta, sillä en voi sietää niiden makua. Myös selleri on yök!

9. Olen virtuoosi neulomaan villasukkia, mutta nykyään aika ei tahdo riittää kyseiseen puuhaan.

10. Olin teininä aivan lääpälläni Leonardo di Caprioon. Huoneeni oli vuorattu julisteilla hänestä, ja minulla oli special edition DVD Titanicista.

Tuliko yllättäviä juttuja vai tiesitkö jo kaikki? Onko tällaiset haasteet teidän mielestä kivoja? 🙂

Priska Autio

Elämäni sisältöä on aito ja elämännäköinen hyvinvointiblogi. Kirjoittaja on Keski-Suomen, Teksasin ja Pirkanmaan kautta vaasalaistunut yrittäjä ja armoton haaveilija. Positiivinen herkkis, joka nauttii kuntoilusta, kauniista asioista ja kirjoittamisesta sekä kärsii ennenaikaisesta kolmenkympin kriisistä.

Kommenttia:

 • Minna

  26/03/2018 18:02

  Näitä postauksia on mielenkiintoista lukea! Itsekin vihaan selleriä ja tykkään neulomisesta 🙂 Vautsi että oot jo noin nuorena julkaissut kirjan!

 • Mari

  27/03/2018 04:18

  Tää oli tosi hauska! Mulla oli myös siskon kanssa aikoinaan kaksi gerbiiliä, kaneli ja pippuri :). Ja täällä myös toinen ei-kahvinjuoja.

 • souliina

  28/03/2018 17:44

  Tätä oli hauska lukea. Täällä myös yksi rikosarjojen parissa viihtyvä, enkä minäkään voi sietää kahvia, enkä juo oluttakaan 🙂
  Wau, tuo kirjan kirjoittaminen nuorena on kyllä upea saavutus!

 • Milla

  29/03/2018 11:54

  Ihanaa uutta tietoa 🙂

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.