a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

Oisa - Elamani sisaltoa - SodaStream

Kuplavettä maukkailla pisaroilla

*Yhteistyössä SodaStream

Niille, jotka minut tuntevat, on tuttu juttu, että vedenjuonti on hyvinvointiasioissa yksi suurimmista heikkouksistani. En koskaan muista juoda riittävästi, eikä vesi ole mielestäni mitenkään erityisen hyvän makuista. Toiset sanovat, ettei vesi maistu miltään, mutta minusta se maistuu – pahalta. Olen yrittänyt vuosien varrella ihan kaikkea vedenjuontiapplikaatioista puhelimessa tähtitarralappuun jääkaapin ovessa. Olen perustellut vedenjuonnin hyötyjä itselleni niin terveyden, kauneuden kuin jaksamisenkin kannalta. Mikään ei pidemmän päälle ole kuitenkaan toiminut, vaan luisun aina takaisin siihen, että vettä tulee juotua auttamattoman vähän. Koska olen aina valmis kokeilemaan uusia tapoja lisätä vedenjuontia arjessa, innostuin heti, kun SodaStreamilta otettiin yhteyttä ja kyseltiin, kiinnostaisiko minua testata heidän uusia Fruit Drops -makuaromeitaan.

Pakko myöntää, että aivan alkuun olin kyllä hieman skeptinen, sillä kuvittelin Fruit Dropsien olevan sokerilla kyllästettyjä esanssisekoituksia. Yllätyin isosti, kun paketista paljastuikin kasa kauniita pikkupulloja, joissa oli toinen toistaan herkullisemman kuuloisia makuja ilman lisäaineita tai lisättyä sokeria. Makuaromit on valmistettu täysin luonnollisista ainesosista, eivätkä ne annosteluohjetta noudatettaessa vahingoita hampaita. Halusin tietysti heti tietää, olisiko tässä ratkaisu toivottomiin vedenjuontitapoihini, joten eikun maistamaan!

Oisa - Elamani sisaltoa - SodaStream


Kokosin yhteen testiryhmän, johon kuului itseni lisäksi 36-vuotias mies sekä 4- ja 9-vuotiaat lapset. Testasimme kuutta eri Fruit Drops -makua, jotka saivat raadilta seuraavat arvostelut:

Appelsiini, Greippi ja Sitruuna-lime

Nämä kolme makua saivat kaikilta raadin jäseniltä kehuja: raikas ja virkistävä maku. Lasit tyhjenivät nopeasti, ja erityisesti Greippi ja Sitruuna-Lime miellyttivät makunystyröitä.

Mansikka-sitruuna ja vadelma

Nämä maut eivät saaneet niin suurta suosiota testissä. Odotus oli, että nämä olisivat maistuneet makeammilta, mikä oli ehkä raadin pienoisen pettymyksen syy, sillä maku jäi hieman odotusta laimeammaksi. Nämä sopisivat mielestäni kuitenkin mainiosti pohjaksi esimerkiksi kesäiseen booliin niin, että mukana olisi myös tuoreita marjoja. Potentiaalia siis löytyy kehitellä jotain herkullista.

Persikka

Tämä oli allekirjoittaneen ehdoton suosikkimaku, jota olisin voinut juoda kerralla vaikka koko litran. Makuaromi itsessään tuoksui jo huumaavan hyvältä ja loi pehmeän persikkaisen maun vedelle. Isosti jatkoon!

Voittosijan päätyivät tämän raadin mielestä jakamaan Greippi ja Sitruuna-lime. Nämä olivat selkeät kaksi suosikkia, jotka maistuivat kaikille. Itse suosittelen näiden lisäksi tosiaan myös Persikkaa. Yleisesti ottaen Fruit Dropsit yllättivät positiivisesti: niiden tuoma maku veteen oli pehmeä ja aidosti hedelmäinen. Pisarat eivät lisänneet veteen ylimääräistä esanssimaista makeutta, mikä oli mielestämme hyvä juttu.

Jäin pohtimaan, millaisia terveellisiä juomasekoituksia näistä olisi mahdollista loihtia etenkin kesäksi. Tuoreita marjoja, Fruit Dropseja ja raikasta kuplavettä – olisiko tässä vihdoin ja viimein ratkaisu iänikuiseen vedenjuontiongelmaani?

PS: Saan arpoa teidän seuraajien kesken yhden SodaStream Spirit -laitteen, jonka lisäksi voittaja saa valita itselleen yhden näistä postauksen Fruit Drops -mauista. Käy osallistumassa kisaan Elämäni sisältöä -blogin Facebookissa tai Instagramissa!

Priska Autio

Elämäni sisältöä on aito ja elämännäköinen hyvinvointiblogi. Kirjoittaja on Keski-Suomen, Teksasin ja Pirkanmaan kautta vaasalaistunut yrittäjä ja armoton haaveilija. Positiivinen herkkis, joka nauttii kuntoilusta, kauniista asioista ja kirjoittamisesta sekä kärsii ennenaikaisesta kolmenkympin kriisistä.

Kommenttia:

  • Riitta Siirtola

    19/01/2019 05:14

    Kuulostaa tosi mielenkiintoiselle . Minun pitää terveys syystä juoda paljon . Nyt jo rupeaa pelkkä vesi tekeen tiukkaa . Tekisi mieli ostaa Soodasterem mutta ei ole varaa ostaa sitä. Ois ihana päästä kokeilemaan näitä ihanuuksia ja jos tuleva kesä on yhtä kuuma kuin viime kesä tämä pelastaa minut sairaala reissulta kun on kotona juoma vaihtoehtoja mahdollista järjestää .valitan seassa vilesiviä kirjoitus virheitä ,minulla on lukija kirjoitus vika siitä ne johtuu .

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.