a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

Oisa - Hyvinvointi - Löydä kutsumuksesi

Kuinka löytää oma kutsumus?

Yhtenä päivänä heräät ja huomaat, että elämästäsi tuntuu puuttuvan jonkinlainen merkitys. Vaikka elät aktiivista ja kaikin puolin passelia elämää, saattaa tuntua siltä, että kaipaat elämääsi ja tekemiseesi jotain syvempää. Et ehkä ole aivan varma, onko nykyinen elämäsi kuitenkaan loppujen lopuksi sinua. Haluat tehdä asioita, joilla on merkitystä ja jättää oman jälkesi maailmaan. Tahdot löytää oman kutsumuksesi, muttet ole aivan varma, kuinka sen toteuttaisit.

Joskus havahdumme siihen, että oma kutsumuksemme on hukassa. Onneksi kutsumus on mahdollista löytää missä tahansa elämänvaiheessa! Kokosimme kasaan muutaman harjoituksen, joiden avulla voit lähteä matkalle kohti omaa kutsumustasi.

Varaa aivan ensimmäisenä itsellesi rauhallinen hetki sekä kynä ja paperia. Vastaa seuraaviin kysymyksiin mahdollisimman intuitiivisesti. Älä mieti vastauksia liikaa, vaan kirjoita ylös ensimmäisiä asioita, joita putkahtaa mieleesi. Älä välitä kirjoitusvirheistä tai täydellisistä lauserakenteista. Tärkeintä on saada intuitiiviset ajatuksesi ylös paperille – riittää, että saat niistä itse selkoa.

Tunnen oloni inspiroituneeksi, kun…
Voin auttaa ihmisiä, jotka…
Menetän ajantajuni, kun…
Tunnen olevani elossa, kun…
Tunnen oloni vapautuneeksi, kun…
Kun olin lapsi, rakastin…
Jos tietäisin, etten voi epäonnistua…

 

VISUALISOI: KESKITY AISTEIHIN JA TUNTEISIIN

Visualisoi tuleva itsesi. Millaista unelmaelämää eläisit vuoden, viiden vuoden tai kymmenen vuoden päästä? Pyri kuvittelemaan asia mahdollisimman konkreettisesti: mitä näet, kuulet, tunnet, haistat ja maistat. Listaa 3-5 tunnetta, jotka kuvailevat kuvittelemaasi tulevaisuutta. Älä mieti, mitä haluaisit tehdä, vaan ennen kaikkea sitä, millaisia tunteita tahtoisit kokea. Älä tuomitse tunteitasi, vaan anna niille lupa tulla sellaisina, kuin ne tulevat. Usein intuitiomme yrittää kertoa meille juuri sen, mitä tarvitsemme. Mieti sitten, kuinka voisit päästä toivomaasi tilanteeseen.

Joskus muut näkevät lahjamme ja tarkoituksemme paremmin, kuin me itse. Jotta saisit omaan pohdintaasi hieman erilaista perspektiiviä, valitse muutama läheinen ihminen ja kysy heiltä seuraavat kysymykset:

Missä olen parempi, kuin moni muu?
Mikä on mielestäsi sellainen asia, joka saa minut selkeästi innostumaan?
Missä asioissa luotat apuuni?
Mikä sinun mielestäsi voisi olla kutsumukseni?

 

MIETI, MINKÄ JÄLJEN HALUAT JÄTTÄÄ

Viimeinen vinkkimme voi kuulostaa synkältä, mutta siinä on ideaa. Kuvittele, että teet kuolemaa tai olet juuri kuollut. Kuinka haluaisit ihmisten muistavan sinut? Mitä haluaisit heidän sanovan hautajaisissa? Mikä olisi sinun jättämäsi merkki tähän maailmaan? Usein huomaamme jonkin tietyn asian nousevan ylitse muiden – mieti, voisiko se liittyä kutsumukseesi.

Kun avaat sydämesi kutsumuksesi etsimiselle, saatat huomata, kuinka elämä antaa pieniä vinkkejä sitä kohti. Pidä siis silmät auki ja ota nämä merkit uteliaasti vastaan. Voi olla, että kutsumuksesi löytäminen on helppoa tai sitten sen etsiminen vie pidemmän aikaa. Voit kuitenkin olla varma, että tiedät kyllä, kun löydät sen!

 

Käännetty ja muokattu artikkelista: 8 Exercises To Unlock Your Calling

Oisa Lifestyle

Ei kommentteja

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.