a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

Oisa - Elämäni sisältöä - Veimotti

Korut inspiroivalle ja intohimoiselle ihmiselle

Want to read this post in English? Click here!

*Yhteistyössä Veimotti

En ole koskaan ollut oikein koruihminen, mutta viime vuosina olen kiinnostunut niistä aiempaa enemmän. Ihastelen usein klassisia ja yksinkertaisia koruja – sellaisia, jotka sopivat moneen tilanteeseen ja tyyliin. Parhaat korut ovat mielestäni sellaisia, jotka kertovat kantajastaan. Minua tuskin koskaan näkisi perinteisessä helminauhassa, vaikka sellainen näyttää upealta jonkun toisen päällä. Myöskään räväkät ja värikkäät korut eivät ole ominta tyyliäni. Itse asiassa omaa silmääni aidosti miellyttäviä koruja on yllättävän vaikea löytää. Käyttäisin varmasti enemmän koruja, jos löytäisin sopivia helpommin.

Sain jokin aika sitten mielenkiintoisen yhteydenoton Instagramissa: uusi liettualainen korubrändi halusi tehdä kanssani yhteistyötä. Koska olen korujen suhteen valikoiva, halusin tutustua heidän verkkokauppaansa ennen kuin lupaudun mihinkään. Tahdon nimittäin aidosti seisoa jokaisen yhteistyön takana. Selailin Veimottin sivuja ja ihastuin lopulta heidän koruihinsa ihan totaalisesti. Niissä oli juuri sellaista yksinkertaista eleganssia, josta pidän, mutta samalla pieni ripaus persoonaa. Silmääni pistivät erityisesti Crowned-sormus, Wave-sormus ja Crowned-rannekoru. Nämä näyttivät kauniilta etenkin hopeisina, mutta niitä saa myös kultaisina.

 

Oisa - Elämäni sisältöä - Veimotti

 

Päädyin lopulta tilaamaan noista kolmesta Wave-sormuksen, koska halusin sellaisen sormuksen, jota voisin käyttää päivittäin. Pidin kyseisen sormuksen herkkyydestä, sillä se on hyvin yksinkertainen ja siro. Sormus on kaunis sellaisenaan, mutta se on helppo yhdistää halutessaan myös muiden sormusten kanssa. Sormuksen muodosta minulle tuli heti mieleen se, että elämässä on ylä- ja alamäkiä: välillä tulee mutkia ja töyssyjä matkaan, mutta sitten matka taas jatkuu. Sormuksen nimi on aalto, joten hieman samaa symboliikkaa on suunnittelijakin siihen varmasti hakenut.

Kauniiden korujen lisäksi brändi itsessään on hyvin mielenkiintoinen, sillä se pyrkii omien sanojensa mukaan ilmaisemaan ennen kaikkea korua kantavan naisen kauneutta ja asennetta. Brändin ideologiassa keskiössä on siis korua pitävä nainen, sen sijaan, että keskityttäisiin vain kauniiseen koruun. Veimotti-nainen on brändin mukaan inspiroiva, esteettinen, moniulotteinen ja hieman vaatimaton, mutta hänen sisällään roihuaa valtava palo elämää kohtaan. Sellainen nainen minä haluan olla!

Brädin kehittäjä ja korujen valmistaja Arturas oli supersymppis ja vastasi kaikkiin kysymyksiin nopeasti. Hän halusi tarjota teille lukijoille lahjana -10% korujen hinnasta, joten mikäli Veimottin korut miellyttävät silmää, kannattaa ehdottomasti hyödyntää tarjous! Olin kuulemma ensimmäinen suomalainen, jolle Arturas postitti korujaan, joten näitä ei ihan joka mimmillä tule kadulla vastaan. Uniikkia ja eleganttia kauneutta – juuri sellaista, josta ainakin minä koruissa pidän! 🙂

Koodilla ”PRISKO” saat -10% kaikista Veimottin verkkokaupan koruista.
Klikkaa tästä Veimottin verkkokauppaan.

Priska Autio

Elämäni sisältöä on aito ja elämännäköinen hyvinvointiblogi. Kirjoittaja on Keski-Suomen, Teksasin ja Pirkanmaan kautta vaasalaistunut yrittäjä ja armoton haaveilija. Positiivinen herkkis, joka nauttii kuntoilusta, kauniista asioista ja kirjoittamisesta sekä kärsii ennenaikaisesta kolmenkympin kriisistä.

Ei kommentteja

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.