a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

Kiitollisuutta kirjoittamalla

Ikävystyttää. Kelit on tylsät ja töissä tökkii. Kumppanin kanssa olisi kiva tehdä edes kerrankin jotain hauskaa, eikä vain möllöttä kotona telkkarin ääressä.

Kiitollisuus unohtuu usein arjen kiireen keskellä. Pysähtyminen ja läsnäolo auttavat, mutta joskus on hyvä seisahtua kunnolla aloilleen ja palauttaa mieleen, mikä elämässä on jo hyvää. Kiitollisuuden päiväkirjan pitäminen on yksi tapa tunnistaa ja ikuistaa elämän hyvät hetket.

Kiitollisuuden päiväkirjan tavoitteena on auttaa huomaamaan ne asiat, jotka meidän elämässämme on hyvin. Arjessamme on asioita, jotka koemme hyviksi ja jotka koemme huonoiksi. Ajatuksillamme voimme valita, mihin kiinnitämme huomiota. Kiitollisuuden päiväkirja auttaa meitä aktiivisesti ajattelemaan asioita, jotka ovat hyviä.


Parhaillaan kiitollisuuden päiväkirja avaa meille oven onnellisuuteen
. Se auttaa meitä myöskin kokemaan runsautta elämässämme. Se mihin kiinnitämme huomiota, kasvaa elämässämme. Jokaisella meillä on asioita, joista voimme olla kiitollisia. Voimme olla kiitollisia rauhasta, terveydestämme ja siitä, että meillä koti. Kiitollisuuskin vaatii harjoittelua. Me emme välttämättä ole kiitollisia automaattisesti.

Kiitollisuuden päiväkirja sopii kaikille. Se sopii niille, joiden elämässä on jo kaikkea. Se sopii niille, joiden elämässä on paljon haasteita. Kiitollisuuden päiväkirjalla saattaa olla myös eheyttävä vaikutus. Kiitollisuutta voi harjoitella siten, että esimerkiksi illalla nukkumaan mennessä miettii aktiivisesti niitä asioita, joista on kiitollinen. Parhaimman hyödyn saa, kun kirjoittaa päivittäin ylös asioita, joista on kiitollinen.

Kiitollisuutta kannattaa harjoitella päivittäin ja mielellään useammankin kerran!

Oisa Lifestyle

Kommenttia:

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.