a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

Oisa - Vapaa-aika - kaurasnacks

Kaurasnacks kahdella dipillä

Vääntäytyykö vatsasi solmuun perinteisistä naksuista ja raksuista? Tuleeko herkuttelusta herkästi turvonnut olo? Vatsaystävällinen vaihtoehto perinteisillä nachoille ja perunalastuille ovat kaurasnacks* eli kaurasta valmistetut rapeat lastut, jotka ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Kehitimme kaurasnackseille kaksi oisamaista dippiä, joita tarjoilet niin kaveriporukalle leffaillassa kuin ihastukselle ensitreffeillä.

 

ENSIKERTALAISEN IHANA AVOCADODIPPI

Raaka-aineet:

  • 3 avocadoa
  • 1 tl hienonnettuja korianterinsiemeniä
  • 1/2 raastettu sipuli
  • 1 hienonnettu chili
  • 1 tl savupaprikaa
  • 1/2 tl juustokuminaa
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 1/2 limen mehu
  • 1/2 tl sokeria
  • suolaa maun mukaan

Valmistus:

  1. Lisää kaikki aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.
  2. Tarkista suolan, makeuden ja happamuuden tasapaino makusi mukaan.
  3. Koristele persiljalla ja tarjoile. Sopii erityisen hyvin sea salt -kaurasnacksien kanssa.

 

Oisa - Vapaa-aika - kaurasnacks

 

TOSIKOKKAAJAN TULINEN TOMAATTISALSA

Raaka-aineet:

  • 2 sipulia
  • 4 kynttä valkosipulia
  • 1 paprika
  • chiliä maun mukaan (esimerkissä 1/2 habanero, 1 jalopeno, 1 chili)
  • 4 kaltattua tomaattia
  • 2 tölkkiä tomaattimurskaa
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 1 tl savupaprikaa
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 tl jauhettuja korianterinsiemeniä
  • 1 tl hunajaa
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 1/2 limen mehu
  • suolaa ja sokeria maun mukaan

Valmistus:

  1. Hienonna kaikki raaka-aineet pieniksi kuutioiksi.
  2. Kuullota sipuli, paprika, valkosipuli ja chilit. Lisää kaltatut tomaatit ja sekoita huolella. Anna hautua n. 15 minuuttia.
  3. Lisää mausteet (savupaprika, juustokumina, korianteri, hunaja) sekä tomaattimurska ja -pyre. Anna hautua n. 30 minuuttia.
  4. Pienennä lämpöä ja jätä hautumaan miedolle lämmölle 1-2 tunniksi.
  5. Kun salsan väri on syvänpunainen ja koostumus tahmainen, jäähdytä seos. Lisää etikka ja lime oman maun mukaan. Mausta suolalla ja sokerilla oman maun mukaan.
  6. Tarjoile kylmänä ja nauti! Toimii erityisen hyvin rosmariinilla maustettujen kaurasnacksien kanssa.

 

Oisa - Vapaa-aika - kaurasnacks

*Kaurasnacksit saatu Oisan testattavaksi.

 


 

Lue lisää Oatis kaurasnackseistä:

Facebookista

Instagramista

www.oatis.fi

Oisa Lifestyle

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille!

Kommenttia:

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.