a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

UUSIMMAT ARTIKKELIT

UUSIMMAT BLOGIT

 • 22/04/2018

  Mitä arvostat kumppanissasi?

  Kokeile kommunikaation helpottamiseksi kumppanisi kanssa harjoitusta, joka auttaa teitä näkemään toisissanne hyviä ja arvostettavia asioita. Harjoituksen tarkoituksena on lisätä ymmärrystä toisianne kohtaan sekä edistää avoimuutta ja kunnioitusta parisuhteessa. Ei kuulosta huonolta, eihän?

  Oisa Lifestyle
 • 21/04/2018

  Kiitollisuutta kirjoittamalla

  Kiitollisuuden päiväkirjan tavoitteena on auttaa huomaamaan ne asiat, jotka meidän elämässämme on hyvin. Elämässämme on asioita, jotka koemme hyviksi ja jotka koemme huonoiksi. Ajatuksillamme voimme valita, mihin kiinnitämme huomiota. Kiitollisuuden päiväkirja auttaa meitä aktiivisesti ajattelemaan asioita, jotka ovat hyviä.

  Oisa Lifestyle
 • 20/04/2018

  Harjoitus: hyväksy itsesi ja kukoista

  Meidän kaikkien sisällä lymyilee valtavasti voimaa, jota erilaiset epävarmuudet ja uskomukset pidättelevät parhaansa mukaan. Katsomme kaihoten itsevarmoja ihmisiä, jotka vaikuttavat olevan täysin sinut itsensä kanssa, kantaen itsensä ylväästi ja estoitta. He menestyvät ja saavat asioita aikaan. Onko kaikki kuitenkaan täydellistä pinnan alla?

  Oisa Lifestyle
 • 13/04/2018

  Näin onnistut digipaastossa

  Elämämme on nykypäivänä ruutua toisensa perään: kännyköitä, tabletteja, tietokoneita, digitauluja ja televisioita. Kannamme ruutuja mukanamme 24/7, ja elämme niiden kanssa niin tiiviisti, ettemme edes huomaa niiden vaikutusta terveyteemme ja ihmissuhteisiimme. Nykypäivänä yhä useampi ryhtyykin tietoiselle digipaastolle.

  Oisa Lifestyle
 • 07/04/2018

  Voimalauseilla virtaa arkeen

  Ah arkea! Monet meistä varmasti tunnistavat kuinka vaikeaa seesteisyyden säilyttäminen on kiireen keskellä. Varsinkin yllättävät tilanteet ja ongelmalliset ihmissuhteet koettelevat joskus kärsivällisemmänkin kaverin hermoja. Tällöin tarvittaisiin voimaa vuorovaikutustilanteiden hoitamiseen eikä sisäisen rauhan tunteen saavuttaminenkaan olisi ollenkaan huono juttu!

  Oisa Lifestyle
 • 06/04/2018

  Parhaat vinkit hyötyliikuntaan

  Arkeamme varjostaa usein kiire, ja laitamme muiden tarpeet omiemme edelle: hoidamme tunnollisesti kotia, parisuhdetta, töitä ja lapsia. Kun tarjoutuu hetki aikaa tehdä jotain itseä varten, on liikunta harvoin ensimmäisenä mielessä. Kuntosalille tai jumppaan lähteminen pitkän päivän jälkeen vaatii liikaa motivaatiota, jota emme juuri sillä hetkellä saa kaivettua itsestämme.

  Oisa Lifestyle
 • 03/04/2018

  Kärsitkö kiireestä? Näin hidastat tahtia

  Kiire on salakavala asia, sillä vaikka se vie meiltä valtavasti voimia, se myös antaa meille tunteen, että olemme tärkeitä, onnistuneita, menestyneitä ja haluttuja. Joillekin voi jopa tulla tunne, että on rakastettu ja arvostettu juuri kiireen vuoksi. Kuvittelemme usein kiireen kuuluvan elämään, mutta todellisuudessa valitsemme jokainen itse, kuinka kiireisen elämän itsellemme luomme.

  Oisa Lifestyle
 • 26/03/2018

  Jojoilusta kohti pysyvämpää muutosta

  Heität mittanauhan pettyneenä seinään ja potkaiset vaa'an pöydän alle niin, että varvasta alkaa jomottaa. Vaivalla karistetut kilot ovat hiipineet taas salakavalasti takaisin, ja kaikki laihdutusprojektin eteen tekemäsi työ tuntuu turhalta. Kannattaako enää edes yrittää vai pitäisikö vain tyytyä kohtaloonsa?

  Oisa Lifestyle
 • 24/03/2018

  Kahdeksan avainta parempaan itsetuntoon

  Kumppanisi kehuu kotona ystävänsä vaimoa ja saa tämän kuulostamaan kaikin puolin täydelliseltä kotirouvalta. Mietit itseäsi pieruverkkareissa ja tukka sotkussa keskellä kaoottista kotia. Haukkaat palan pakastepitsasta, sillä et taaskaan jaksanut tehdä mitään kunnon ruokaa. Mielessäsi pyörii vain ajatus siitä, että olet huono, ruma ja kaikin puolin epäonnistunut elämässä.

  Oisa Lifestyle
 • 20/03/2018

  Miksi uudet rutiinit ovat haasteellisia?

  Oletko joskus yrittänyt luoda itsellesi uusia rutiineja ja epäonnistunut? Moni meistä tuskailee muutoksen ja uusien rutiinien muodostamisen kanssa, joten et ole yksin. Jotta uusien rutiinien ottaminen osaksi omaa elämää helpottuisi, on hyvä ymmärtää pahimmat sudenkuopat, jotta niitä osaa välttää.

  Oisa Lifestyle
 • 17/03/2018

  Hissipuheella hermot kuriin

  Silloin tällöin tulee vastaan tilanteita, jolloin meidän pitäisi pystyä olemaan vakuuttavia ja uskottavia. Kohtaamme yllättäen ihmisiä, joille meidän pitäisi myydä oma asiamme ja saada heidät kiinnostumaan välittömästi. Takeltelun sijaan kannattaa laatia itselleen liikemailmasta tunnettu hissipuhe.

  Oisa Lifestyle
 • 16/03/2018

  Värillä on väliä

  Usein tietyt värit, muodot ja kuosit toistuvat meillä sekä sisustuksessa että vaatteissa. Ei ole siis sattumaa, että monesti saatamme kiinnittää huomiota, että jokin on aivan oman näköinen - haalimme nimittäin ympärillemme luontaisesti sellaisia värejä ja muotoja, jotka puhuttelevat sen hetkistä mielentilaamme parhaiten.

  Oisa Lifestyle
 • 13/03/2018

  Näillä vinkeillä eroon uskomuksista

  Kirjoitimme Oisaan aiemmin uskomuksista. Juttu herätti sen verran kiinnostusta, että päätimme tehdä sille jatko-osan! Jatko-osassa keskitymme tarkemmin siihen, kuinka eri tyyppisiä uskomuksia meillä voi olla, kuinka uskomuksia voi tiedostaa ja työstää sekä lopulta irtautua turhista uskomuksista kokonaan.

  Oisa Lifestyle
 • 01/03/2018

  Kaksitoista keinoa lievittää stressiä

  Koko elämä tuntuu leviävän käsiin, etkä meinaa kestää kaikkialta tulevaa painetta. Huomaat, että vatsaan sattuu, rintaa puristaa ja pää on yhtä sumua. Stressi ja erilaiset ahdistusoireet ovat monelle meistä arkipäivää. Onneksi on olemassa keinoja, joilla voit lievittää stressaantunutta mieltä.

  Oisa Lifestyle
 • 21/02/2018

  Älä anna uskomusten rajoittaa elämääsi

  Mielemme on loputon voimavara, jonka valjastamalla pystymme toteuttamaan suuriakin unelmia. Yksi mielen voimaa eniten rajoittavista tekijöistä ovat erilaiset uskomukset, jotka ohjaavat vahvasti toimintaamme. Emme aina edes tiedosta, kuinka paljon uskomukset ovat mukana jokapäiväisessä elämässä.

  Oisa Lifestyle
 • 17/02/2018

  Elämä haltuun energiaharjoituksen avulla

  Kuitenkin kaikilla meillä on elämässämme niitä kivoja, ja ei niin kivoja asioita ja päiviä.  Yleensä ne kivat jutut tuovat meille iloa ja energiaa, mutta jotkut asiat ovat auttamattomia välttämättömyyksiä, eikä niille vain yksinkertaisesti mahda mitään. Töissä on käytävä ja ruokaa laitettava, eikä ilman puhtaita vaatteita pärjää kovin kauaa, myönnetään. Mutta entäpä

  Oisa Lifestyle
 • 06/02/2018

  Löydä oma tapasi meditoida arjessa

  Meditaatio tarkoittaa pohjimmiltaan mielen tyhjentämistä ajatuksista, minkä voi saavuttaa lootusasennon sijasta monella muullakin tapaa. Välillä uppoudut tekemään jotain niin keskittyneesti, että koko muu maailma tuntuu unohtuvan ympäriltä. Tässä muutamia arkisia askareita, joiden et ehkä ajatellut toimivan meditaatiosta, mutta jotka ovat omiaan tyhjäämään levottoman mielen.

  Oisa Lifestyle
 • 01/02/2018

  Nukahdatko meditoidessa? 4 vinkkiä sen välttämiseen

  Meditaatio on mitä mainoin tapa rauhoittua ja nollata päivän kiirettä. Ihanan seesteinen lepohetki saattaa kuitenkin viedä sinut tahtomattasi unten maille. Listasimme 4 vinkkiä, joiden avulla voit välttää nukahtamista meditaatioharjoituksen aikana:

  Oisa Lifestyle
 • 31/01/2018

  Kolme superfoodia aloittelijalle

  Olet tottunut syömään ihan perusruokaa, etkä oikein tiedä, mitä ajattelisit kaikesta informaatiosta, joka osuu tiellesi. Tavallaan haluaisit kokeilla, mikä vaikutus superfoodeilla on hyvinvointiisi, mutta mielikuvissasi vilisevät keittiön valtaavat purkkikasat ja kammottavan makuiset vihersmoothiet saavat sinut pysymään visusti tutussa ja turvallisessa.

  Oisa Lifestyle
 • 28/01/2018

  Lepää ennen kuin väsyt

  Ihmisten uupuminen työelämässä tai kotiloloissakaan, ei ole mikään uusi ilmiö. Väsymyksestä, stressistä, pysähtymisestä ja tietoisesta läsnäolosta kirjoitetaan ja puhutaan paljon, mutta silti tuntuu että ihmiset eivät ota ohjeista onkeensa. Miksi?

  Oisa Lifestyle
 • 25/01/2018

  Kuusi keinoa selvitä kaamoksesta

  Talven pimeys, loska ja viima vievät positiivisimmankin tallustajan puhdin, eikä ikiharmaassa ympäristössä tee yhtään mieli nousta aamulla sängystä. Auringon ollessa talvet piilossa, alkavat mielialamme ja energiatasomme luontaisesti laskea. Kuinka selvitä kevääseen välttäen pahin kaamosväsymys?

  Oisa Lifestyle
 • 15/01/2018

  Päästä irti ja voi paremmin

  Mieleesi muistuu hetki, jolloin joku toinen on toiminut sinua kohtaan väärin ja huomaat pulssisi kiihtyvän - kiukku kasvaa sisälläsi aivan kuin tilanne olisi juuri tapahtunut. Tai ehkä oletkin itse itsellesi turhan ankara, etkä salli mitään vähempää, kuin täydellistä suoritusta elämässä. Osaatko antaa anteeksi ja päästää irti?

  Oisa Lifestyle
 • 12/01/2018

  Alkoholi + painonhallinta = mahdoton yhtälö?

  Aina kun nautit alkoholia, maksasi joutuu polttamaan ensisijaisesti alkoholin pois elimistöstäsi, ennen kuin se voi taas alkaa polttamaan glukoosia energiaksi. Tämä taas tarkoittaa sitä, että jos verensokerisi ovat koholla alkoholia juodessasi, suurella todennäköisyydellä kaikki ylimääräinen energia varastoituu rasvasoluihisi.

  Oisa Lifestyle
 • 10/01/2018

  Lempeät vinkit suklaanhimon hallintaan

  Sormenpäät liukuvat levyn päällä. Paperi sormissa tuntuu liukkaalta ja tottuneesti ne avaavat kääreen paljastaen altaan tutun, mutta aina niin huumaavan tuoksun. Taitat ensimmäisen palan ja työnnät sen ahnaasti suuhun mitään ajattelematta. Mielessä alkaa välitön ilotulitus ja taitat toisenkin palan. Pian on mennyt koko rivi ja kohta toinenkin. Havahdut hienoiseen makeanähkyn tuntee

  Oisa Lifestyle
 • 31/12/2017

  Meditaatio, jolla pidät uudenvuoden lupauksesi

  Kaikilla uudenvuodenlupauksilla on yksi yhteinen tekijä: niillä haetaan motivaatiota muutokseen omassa elämässä. Suuria lupauksia parempi tapa saada haluamasi muutokset toteutumaan on vahvistaa sisäisiä mielikuviasi niistä. Muutos tulee luonnostaan, kun motivaatio siihen lähtee sisäisestä palosta, eikä itsekuriin perustuvasta ulkoisesta lupauksesta.

  Oisa Lifestyle
 • 27/12/2017

  Hoikistu nukkumalla

  Huonosti nukuttu yö takana ja kiireesti liikenteeseen hätäisen aamiaisen jälkeen. Työn tohinassa yrität pysyä vauhdissa ja päivän mittaan popsit mitä suuhusi saat. Illalla huomaat, että haaveilemasi kuntosalitreeni on jäämässä nimenomaan haaveeksi, sillä olet yksinkertaisesti siihen aivan liian väsynyt. Kuulostaako tarina tutulta?

  Oisa Lifestyle
 • 14/04/2018

  Kuinka luopua rakkaudesta?

  Tässä kohtaa on ehkä turha enää alleviivata kuinka paljon rakastan äänikirjoja. Oikeastaan rakastan kaikkea kirjoihin, elokuviin tai ylipäätään tarinoihin liittyvää, mutta äänikirjat ovat ottaneet pysyvästi paikan sydämessäni. Tunteiden paloni äänikirjoja kohtaan saattaa juontaa lapsuudestani, sillä jo silloin olin kuuntelukasettien suurkuluttaja.

  Emma Ketonen
 • 08/04/2018

  Treenin arvo?

  Siirrytään hetkeksi uhkakuvista mahdollisuuksien ääreen: mitä minä voin saavuttaa liikkumalla tunnin joka päivä seuraavan kuukauden ajan? Tämän ensimmäisen viikon kokemuksella voin sanoa, että aika paljonkin. En ole tuijotellut vaakaa tai laskenut toistoja salilla, mutta olen saanut aikaan paljon muuta.

  Emma Ketonen
 • 04/04/2018

  Hidastamisen jalo taito

  Nykyään puhutaan paljon hidastamisesta. Sillä on eri ihmisille hieman eri merkitys, mutta monelle se tarkoittaa pyrkimistä pois oravanpyörästä, jossa painetaan eteenpäin oman hyvinvoinnin kustannuksella. Jotain tuon suuntaista hidastaminen tarkoittaa myös minulle. Kiihdytin tahtia ja painoin kaasua hyvinvointini kustannuksella oikeastaan koko aikuisikäni aina viime vuoteen saakka.

  Priska Autio
 • 28/03/2018

  Huhtikuun hyvinvointihaaste

  Rutiinit ovat pyörineet edelleen paljon mielessäni. Olen pohtinut mm. sitä, että yritänkö tehdä liikaa muutoksia kerralla. Sehän paljastui yhdeksi suureksi syyksi, miksi uusien rutiinien luonti ei ota onnistuakseen. Siispä päätin laittaa hieman jarrua päälle elämäntapamuutoksen suhteen, ja miettiä, mikä on sellainen asia, josta olisi kaikista selkein lähteä liikkeelle.

  Priska Autio
 • 26/03/2018

  Kymmenen asiaa, joita et tiennyt minusta

  Useammassa blogissa on kiertänyt hauska haaste, jossa tulee kertoa itsestään kymmenen faktaa, joita muut eivät tiedä. En usko, että minulla on mitään sellaista, jota ainakin joku ystävistäni ja läheisistäni ei jo tietäisi, mutta tässä listaus asioista, joita en usko suurimman osan ihmisistä tietävän.

  Priska Autio
 • 21/03/2018

  Hyvinvointi on hiton vaikeaa

  Edellisessä postauksessa kerroin teille keinoista, joilla saan työkuvioni pidettyä järjestyksessä. Voi kun tuollainen järjestelmällisyys onnistuisi muillakin elämän osa-alueilla! Kun pitäisi laittaa ruokaa, vetää salitreeni ilman ohjeita tai muistaa juoda vettä, onkin tilanne ihan toinen. Voiko hyvinvointi oikeasti olla noin vaikeaa?

  Priska Autio
 • 19/03/2018

  Kuinka elämäni pysyy kasassa

  Kirjoitin viime viikolla postauksen siitä, mitä oikein teen työkseni. Eräs lukija kyseli, kuinka onnistun pitämään paletin kasassa moninaisten työprojektien ja eri työnkuvien keskellä. Ajattelin avata hieman asiaa, jospa joku saisi vaikka omaan arkeensa vinkkiä.

  Priska Autio
 • 17/03/2018

  Miksi Oisa on olemassa?

  Oisa on lämminhenkinen hauskemman hyvinvoinnin ja omannäköisen arjen puolestapuhuja. Mutta miksi Oisa on ylipäätään olemassa? Minulle itselleni Oisa on kanava tuoda esiin niitä sanoja, joita olisin ehkä itse halunnut kuulla vaikeimpina aikoina. Sellaista rohkaisua, kannustusta ja lämpöä, jota välillä kaipaa, muttei välttämättä osaa pyytää.

  Priska Autio
 • 12/03/2018

  Mitä oikein teen työkseni?

  Kävin viikonloppuna mielenkiintoisen keskustelun siitä, mitä työhöni oikeastaan kuuluu. Tajusin tuon keskustelun aikana, kuinka vaikeaa työtäni saattaa oikeasti olla ymmärtää: ettei ole välttämättä yhtä tiettyä ammattia, vaan työ koostuu monesta eri osaamisalueesta.

  Priska Autio
 • 10/03/2018

  Kuinka elämäntapamuutos edistyy?

  Kun aloitin salitreenin pitkän tauon jälkeen, olivat painot niin naurettavan pienet, etten edes kehtaa sanoa. Mutta jostain on aina lähdettävä liikkeelle. Hyväksyin sen, että niin pitkän tauon ja raskaan elämäntilanteen jälkeen on ihan normaalia, ettei rauta nouse samalla tavalla.

  Priska Autio
 • 07/03/2018

  Intohimo + rohkeus = #uraoivallus

  Ystäväni mietti kerran, kuinka hassua on, että hän suuntautuu nykyään sellaiseen työhön, jossa heijastuvat lapsuuden suosikkileikit. Viime aikoina olen miettinyt erityisen paljon omaa uraani ja mitä oikeastaan haluaisin isona tehdä. Mikä on minun unelmahommani?

  Priska Autio
 • 02/03/2018

  Mistä tuleva kirjani kertoo?

  Moni on kysellyt, millaista kirjaa lähden kirjoittamaan, mistä se kertoo ja onko minulla ylipäätään ideaa koko kirjaan. Ajattelin hieman valottaa, millainen kirja on tekeillä sekä paljastaa vähän lisää tulevasta matkastani New Yorkiin. Mitä sinä haluaisit tietää?

  Priska Autio
 • 28/02/2018

  Älä jaksa pingottaa, tää on läppää vaan

  Vaikka tiesin, että se oli varmasti läppää, niin ei se silti kivalta tuntunut. Viime vuosina olen huomannut, että homma keskittyy enemmän työelämän tytöttelyyn, kuin seksuaaliseen häirintään. Nuorena naisyrittäjänä joutuu toden teolla todistamaan omaa osaamistaan, eikä aina oteta tosissaan, vaikka olisi paljonkin annettavaa - bisnesmielessä.

  Priska Autio
 • 19/02/2018

  New York – here I come!

  Tuntuu aika hurjalta sanoa ääneen, että lähden toteuttamaan yhtä pitkäaikaisinta unelmaani tänä keväänä. Aion nimittäin viettää kuukauden New Yorkissa kirjoittaen kirjaa! En meinaa uskoa asiaa vielä, mutta totta se on. Vaikka olen höpötellyt asiasta ympärilläni oleville ihmisille paljonkin, on pakko myöntää, etten oikeasti kuvitellut, että joskus toteuttaisin matkan.

  Priska Autio
 • 16/02/2018

  Treeniä, treeniä

  Olen tehnyt nyt muutamat treenit salin puolella ja tajusin, kuinka paljon olen oikeasti kaivannut sitä, että lihakset huutaavat hoosiannaa ja hiki virtaa. Toki painomäärät ovat murto-osan aiemmasta, mikä hieman kirpaisee. Yritän kuitenkin pitää mielessä sen, että jos silloin pystyin saavuttamaan hyvän kunnon, niin ei ole mitään tekosyitä, miksei se onnistuisi nytkin.

  Priska Autio
 • 09/02/2018

  Unelmat eivät toteudu unelmoimalla

  Oletko koskaan kuullut sanontaa A goal is a dream with a deadline? Entä tämän: A goal without a plan is just a wish? Unelmat ovat ihania, mutta niissä on se huono puoli, että ne harvoin toteutuvat vain unelmoimalla. Toiset käyttävät vuosikausia haaveiluun ja unelmointiin - vain harmitellakseen, kuinka oma unelma on mahdoton tai ettei se kuitenkaan voi ikinä toteutua.

  Priska Autio
 • 30/01/2018

  Kirkasta tavoitteet unelmakartan avulla

  Oletteko kuulleet unelmakartoista? Moni kutsuu niitä myös mielikuvakartoiksi, tavoitekartoiksi tai aarrekartoiksi. Monista nimistään huolimatta kyseessä on apuväline, jolla voit kirkastaa sinulle tärkeitä tavoitteita ja toiveita elämässä. Homman perusidea on hyvin yksinkertainen.

  Priska Autio
 • 26/01/2018

  Mikä hiton kolmenkympin kriisi?

  Minulta kysyttiin puolisen vuotta sitten, että kärsinkö kolmenkympinkriisistä. Ai kärsinkö? No en todellakaan! Tai niin vastasin silloin, mutta todellisuudessa tajusin, että minulla on aika pahakin ennenaikainen kolmenkympinkriisi. Pian se ei ole enää ennenaikainen, sillä kolmekymmentä tulee täyteen jo ensi vuonna.

  Priska Autio
 • 19/01/2018

  Miltä näyttää Bettebox kauneusnoviisin silmin?

  En todellakaan ole mikään kauneusguru, ja omistan nyt miettiessäni yhteensä ehkä kuusi meikkituotetta. Ihon puhdistusaine ja kosteusvoide tähän päälle, mutta ei sillä vielä pitkälle pötkitä. Kyse ei ole siitä, etten olisi kiinnostunut kauneudesta tai haluaisi kokeilla uusia juttuja, mutta olen auttamattomasti jumittunut rutiineihini.

  Priska Autio
 • 16/01/2018

  Ylikunnosta kohti energisempää oloa

  Viimeisen kolmen kuukauden aikana olen nukkunut ja paljon. Antanut itselleni luvan olla väsynyt ja tankannut energiaa oikein urakalla. Tammikuun aikana olen huomannut sen kannattaneen: on ollut useampia päiviä, jolloin herään ja koen olevani aidosti virkeä. Tekisi mieli mennä treenaamaan ja tehdä sellaisia asioita, joita ei ole edes jaksanut hetkeen miettiä.

  Priska Autio
 • 05/01/2018

  Mitäpä sitä mennyttä murehtimaan

  En ole viime vuosina tehnyt juuri lupauksia uudelle vuodelle, sillä minä olen juuri sellainen klassikkoesimerkki ihmisestä, jolla lupauksen toteuttaminen alkaa intoa puhkuen ja lopahtaa sitten viikon päästä, kun motivaatiota ei enää jaksa pitää yllä.

  Priska Autio
 • 21/09/2017

  Puolimaraton meni pipariksi

  Kerroin aiemmin täällä suurista suunnitelmistani juosta puolimaraton tänä syksynä. Alkukesästä suunnitelmani tuntui mahdolliselta, mutta jälkeenpäin ajateltuna lähdin hommaan ehkä hieman liian kunnianhimoisesti. Nollasta puolimaratoniin muutamassa kuukaudessa? Teoriassa varmasti mahdollista, käytännössä ei.

  Priska Autio
 • 21/07/2017

  Rentoutumisen tärkeys ja vaikeus

  Olen huomannut viime viikkoina, että aivoni kaipaisivat selkeästi nyt lepoa. Olin suunnitellut, että himmaisin vähän töiden suhteen näin heinäkuussa, kun koko Suomi lomailee, mutta mitä vielä – täysin yllättäen heinäkuun alussa kuvioihin tuli uusia asiakkaita. Kun sain nuo uudet projektit tehtyä, huomasin kuitenkin, että jaksamisen raja alkoi tulla vastaan.

  Priska Autio
 • 20/07/2017

  Mielen voimako avain kaikkeen?

  Mietin usein sitä, mihin kaikkeen ihminen pystyy, jos vain löytää asiaa kohtaan oikean mielentilan. Kuinka paljon rajoitamme omaa potentiaaliamme ajattelemalla negatiivisesti tai uskomalla, ettemme pysty johonkin? Jos mielessäsi on edes pieni ripaus uskoa, voi homma onnistua, mutta jos itsevarmasti uskot pystyväsi johonkin, niin jossain vaiheessa onnistut varmasti.

  Priska Autio
 • 06/07/2017

  Hyi sinua selän takana puhujaa!

  Olen törmännyt yllättävän usein siihen, että ihmisiä kehutaan heidän selkänsä takana. Heitä saatetaan todella arvostaa, kunnioittaa ja rakastaa, mutta sen sijaan, että tämän kertoisi heille päin naamaa, sitä hehkutetaan selän takana muille. Miksi?

  Priska Autio
 • 04/07/2017

  Vesi vanhin voitehista

  Moni minut tunteva tietää, että olen maailman huonoin juomaan vettä. Olen kokeillut kaikkea aina mobiiliapplikaatiosta jääkaapin ovessa olevaan kultatähti-taulukkoon. Olen kirjoittanut itselleni ylös perusteita, miksi vedenjuonti on tärkeää ja paasannut julkisesti, että nyt alan juoda kolme litraa vettä päivässä, vaikka kuolisin. Ajatus hyvä, mutta eipä ole toiminut.

  Priska Autio
 • 30/06/2017

  Puolimaraton ja minä

  Tein pari viikkoa sitten jotain ihan hullua, kun ilmoittauduin puolimaratonille. Sinänsä tuo ei varmasti kuulosta kovin ihmeelliseltä, mutta minulle se ei ole mikään helppo nakki. En ole koskaan ollut kova lenkkeilemään: elämäni aikana tehdyt kunnolliset juoksulenkkini voin laskea varmasti kahden käden sormilla! Uskon kuitenkin, että pääsen maaliin.

  Priska Autio
Tykkää Oisasta Facebookissa ja saat tuoreimmat sisällöt suoraan feediisi!