a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

 • 16/02/2018

  Treeniä, treeniä!

  Olen tehnyt nyt muutamat treenit salin puolella ja tajusin, kuinka paljon olen oikeasti kaivannut sitä, että lihakset huutaavat hoosiannaa ja hiki virtaa. Toki painomäärät ovat murto-osan aiemmasta, mikä hieman kirpaisee. Yritän kuitenkin pitää mielessä sen, että jos silloin pystyin saavuttamaan hyvän kunnon, niin ei ole mitään tekosyitä, miksei se onnistuisi nytkin.

  Priska Autio
 • 09/02/2018

  Unelmat eivät toteudu unelmoimalla

  Oletko koskaan kuullut sanontaa A goal is a dream with a deadline? Entä tämän: A goal without a plan is just a wish? Unelmat ovat ihania, mutta niissä on se huono puoli, että ne harvoin toteutuvat vain unelmoimalla. Toiset käyttävät vuosikausia haaveiluun ja unelmointiin - vain harmitellakseen, kuinka oma unelma on mahdoton tai ettei se kuitenkaan voi ikinä toteutua.

  Priska Autio
 • 30/01/2018

  Kirkasta tavoitteet unelmakartan avulla

  Oletteko kuulleet unelmakartoista? Moni kutsuu niitä myös mielikuvakartoiksi, tavoitekartoiksi tai aarrekartoiksi. Monista nimistään huolimatta kyseessä on apuväline, jolla voit kirkastaa sinulle tärkeitä tavoitteita ja toiveita elämässä. Homman perusidea on hyvin yksinkertainen.

  Priska Autio
 • 26/01/2018

  Mikä hiton kolmenkympin kriisi?

  Minulta kysyttiin puolisen vuotta sitten, että kärsinkö kolmenkympinkriisistä. Ai kärsinkö? No en todellakaan! Tai niin vastasin silloin, mutta todellisuudessa tajusin, että minulla on aika pahakin ennenaikainen kolmenkympinkriisi. Pian se ei ole enää ennenaikainen, sillä kolmekymmentä tulee täyteen jo ensi vuonna.

  Priska Autio
 • 19/01/2018

  Miltä näyttää Bettebox kauneusnoviisin silmin?

  En todellakaan ole mikään kauneusguru, ja omistan nyt miettiessäni yhteensä ehkä kuusi meikkituotetta. Ihon puhdistusaine ja kosteusvoide tähän päälle, mutta ei sillä vielä pitkälle pötkitä. Kyse ei ole siitä, etten olisi kiinnostunut kauneudesta tai haluaisi kokeilla uusia juttuja, mutta olen auttamattomasti jumittunut rutiineihini.

  Priska Autio
 • 16/01/2018

  Ylikunnosta kohti energisempää oloa

  Viimeisen kolmen kuukauden aikana olen nukkunut ja paljon. Antanut itselleni luvan olla väsynyt ja tankannut energiaa oikein urakalla. Tammikuun aikana olen huomannut sen kannattaneen: on ollut useampia päiviä, jolloin herään ja koen olevani aidosti virkeä. Tekisi mieli mennä treenaamaan ja tehdä sellaisia asioita, joita ei ole edes jaksanut hetkeen miettiä.

  Priska Autio
 • 05/01/2018

  Mitäpä sitä mennyttä murehtimaan

  En ole viime vuosina tehnyt juuri lupauksia uudelle vuodelle, sillä minä olen juuri sellainen klassikkoesimerkki ihmisestä, jolla lupauksen toteuttaminen alkaa intoa puhkuen ja lopahtaa sitten viikon päästä, kun motivaatiota ei enää jaksa pitää yllä.

  Priska Autio
 • 21/09/2017

  Puolimaraton meni pipariksi

  Kerroin aiemmin täällä suurista suunnitelmistani juosta puolimaraton tänä syksynä. Alkukesästä suunnitelmani tuntui mahdolliselta, mutta jälkeenpäin ajateltuna lähdin hommaan ehkä hieman liian kunnianhimoisesti. Nollasta puolimaratoniin muutamassa kuukaudessa? Teoriassa varmasti mahdollista, käytännössä ei.

  Priska Autio

PRISKA AUTIO

Elämäni sisältöä on aito ja elämännäköinen hyvinvointiblogi. Kirjoittaja on Keski-Suomen, Teksasin ja Pirkanmaan kautta vaasalaistunut yrittäjä ja armoton haaveilija. Positiivinen herkkis, joka nauttii kuntoilusta, kauniista asioista ja kirjoittamisesta sekä kärsii ennenaikaisesta kolmenkympin kriisistä.

INSTAGRAMISSA @priskautio