a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

Oisa - Värikäs arki - DriveNow

DriveNow – mikä ihmeen yhteiskäyttöauto?

* Yhteistyössä DriveNow

Auto on toisille välttämättömyys, mutta aina autoa ei tarvitse päivittäin, ja suurin osa arkisista asioista hoituu hyvin ilman sitä. Postiluukusta säännöllisesti kolahtavat autoon liittyvät laskut kismittävät, sillä keksit tuhat parempaa tapaa kuluttaa vaivalla ansaitsemasi rahat. Eikä hymy todellakaan ole herkässä auton hajotessa tien poskeen keskelle räntäsadetta tai ilmoittaen akuutista huoltotarpeesta juuri silloin, kun mikään ei saisi mennä pieleen. Puhumattakaan autoilun aiheuttamasta morkkiksesta ympäristö- ja ilmastoasioihin liittyen. Kuvittele, jos voisit käyttää autoa vain silloin, kun sitä oikeasti tarvitset, ilman huolta auton ylläpidosta, päästöistä tai suurista kuluista. In your dreams vai ehkä sittenkin?

 

Oisa - Värikäs arki - DriveNow

 

DriveNow yhteiskäyttöautot ovat yleistyneet Helsingin katukuvassa vauhdilla. Idealtaan konsepti on yksinkertainen: valitse omaan ajotarpeeseesi sopiva automalli, tarkista DriveNow-applikaatiosta, missä lähin auto sijaitsee ja varaa se käyttöösi. Palvelu sopii erityisesti lyhyempien matkojen ajoon, esimerkiksi silloin, kun kaupasta tarttuu mukaan enemmän ostoksia, kuin olit suunnitellut, tai kun päivä venähtää pitkäksi, eikä lasta ehdi enää kuskata julkisilla kaupungin toiselle puolelle harrastuksiin. Palvelussa ei ole kuukausimaksuja, eikä sitoutumispakkoa – maksat siis todellakin vain sen perusteella, mitä ajat.

Auton omistaminen on yllättävän kallista puuhaa, kun laskee yhteen vuodessa kasaantuvat vakuutusmaksut, katsastuskulut, korjaukset, autoveron, parkkimaksut, bensat ja kaikki muut yllättävät kustannukset. DriveNow-autojen hinta sisältää kaikki edellä mainitut kulut, joten vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja pystyt budjetoimaan auton tarpeesi aiempaa helpommin. DriveNow-autot ovat vähäpäästöisiä: kaikki autot täyttävät tiukimmat Euro6-päästämääräykset. Osa autoista on täysin sähköisiä.

 

Oisa - Värikäs arki - DriveNow

 

Palvelu toimii mobiilisovelluksella, josta näet kaikki DriveNow-autot alueellasi. Autoilla ei ole erillisiä nouto- tai luovutuspisteitä, vaan voit etsiä sinua lähimmän auton ja jättää sen ajon lopuksi määränpäähäsi. Näin säästät aikaa ja ennen kaikkea hermoja, kun et joudu navigoimaan määrätylle palautuspaikalle. Jos satut näkemään DriveNow-auton katukuvassa, pystyt tarkistamaan sen varaustilanteen tuulilasin lukijan väreistä: vihreä on vapaa, keltainen varattu ja punainen käytössä. Avaimista ei tarvitse murehtia, sillä auton lukitus toimii saman mobiilisovelluksen kautta. Auton käynnistys tapahtuu puolestaan start/stop-painikkeella.

DriveNow-autoja on tällä hetkellä tarjolla Lassilasta Kaivopuistoon ja Käpylästä Munkkiniemeen. Ajon päättäminen onnistuu myös Helsinki-Vantaan lentoasemalle, Selloon, Otaniemeen, Keilaniemeen ja Lauttasaareen. Oletko sinä jo kokeillut DriveNow-autoa? Oisalaiset pääsevät nyt rekisteröitymään DriveNow-palveluun veloituksetta: lisätietoja ja rekisteröitymisohjeet löydät klikkaamalla alla olevaa banneria!

 


 

Oisa - Värikäs arki - DriveNow - banneri

Oisa Lifestyle

Ei kommentteja

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.