a

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä ja hyvinvoinnista hiukan hauskempaa. Oisa on aikaa omille jutuille.

Yrittäjäystävä: tilaa TÄSTÄ vinkit sisältömarkkinointiin ja ennakkotiedot Oisan kuumimmista kampanjoista yrityksille - uutiskirje, jonka aidosti haluat lukea!

Oisa - Värikäs arki - Kesätreffit

10 treffivinkkiä kesään

Kevät saa hormonit hyrräämään aivan ainutlaatuisella tavalla, ja kesä onkin vuoden parasta aikaa deittailuun. Joskus käy kuitenkin niin, että hyvät treffi-ideat loistavat poissaolollaan, kun pitäisi tehdä vaikutus uuteen tuttavuuteen tai piristää olemassaolevaa parisuhdetta. Oisan toimitus päätti rientää apuun ja kasata kymmenen hyvää treffivinkkiä tälle kesälle!

1. TURISTINA KOTIKAUPUNGISSA

Sivuutamme arjessa usein oman kotikaupunkimme eksoottisuuden. Lähde treffeillä tutustumaan uudella tavalla kotikaupunkiisi: pysähdy paikkoihin, joihin et yleensä menisi sisään, vieraile kaupungin turistinähtävyyksillä ja yövy paikallisessa hotellissa, mikäli suhde on edennyt jo siihen pisteeseen. Muista ikuistaa treffien tunnelma kuvina, kuten todellisen turistin tapaan kuuluu.

Jos olette olleet jo pitkään yhdessä, ottakaa mukaan hieman roolileikkiä tuomaan lisäjännitystä. Voitte kuvitella olevanne toisenne kauan sitten kadottaneet rakastavaiset, jotka ovat vihdoin löytäneet tiensä yhteen. Tai voitte leikkiä, että tapaatte toisenne ensimmäistä kertaa sokkotreffeillä. Seikkailkaa yhdessä ja tutustukaa samalla toisiinne uudelleen!

2. HYPÄTKÄÄ HUVIPUISTON PYÖRTEISIIN

Milloin viimeksi hassuttelit oikein kunnolla? Entä milloin tunsit adrenaliinin virtaavan suonissa samaan tapaan, kuin huvipuistolaitteen pyörteissä? Treffit huvipuistossa eivät sovi hermoheikoille, mutta ovat taatusti hauska kokemus. Ylittäkää yhdessä itsenne hyppäämällä huvipuiston hurjimpaan laitteeseen ja syökää itsenne hattaraähkyyn. Yhteinen adrenaliiniryöppy yhdistää ja saa molemmat hyvälle mielelle. Suunnatkaa illan hämärtyessä maailmanpyörään pussailemaan ja ihailemaan ympäristöä uudesta perspektiivistä.

 

Oisa - Värikäs arki - Kesätreffit

 

3. KOKATKAA KOTIOLOISSA

Tämä voi kuulostaa tylsältä treffi-idealta, varsinkin, jos olette olleet pitkään yhdessä. Kokkaamisen ei kuitenkaan tarvitse olla tylsää tai arkista! Valitkaa illan ateriaksi annos, jota ette ole kumpikaan ennen valmistaneet. Kaunistautukaa, kuin olisitte lähdössä ulos, laittakaa tunnelmallista musiikkia taustalle ja nauttikaa lasi viiniä ruoanlaiton lomassa.

Tämän treffi-idean ydin on kiireettömyys ja yhdessä tekeminen. Varmistakaa siis, että teillä on koko ilta aikaa keskittyä vain toisiinne. Satunnaiset yllätyssuukot ja hyväilyt kokkailun lomassa ovat sallittuja, jopa toivottuja, sillä ne erottavat treffikokkailun arjen kiireisistä keittiöpuuhista. Mikäli heräätte aamulla samasta sängystä, valmistakaa yhdessä aamiainen ja hypätkää takaisin sänkyyn syömään se. Nauttikaa ruoasta ja toisistanne ilman kiirettä!

4. PERINTEINEN PIKNIK

Aurinko, piknik-viltti ja maukasta naposteltavaa – yhdistelmä, joka ei voi mennä pieleen! Yllätä treffikumppanisi suussasulavilla herkuilla ja hyvällä tunnelmalla. Nykyään löydät ruokakaupoista valmiita piknik-herkkuja, mikäli et itse halua alkaa kokata mitään erikoisempaa. Tehkää jotain aktiivista ennen kuin istutte alas nauttimaan piknik-ateriasta. Voitte esimerkiksi hypätä puistossa keinuihin tai heitellä frisbeetä. Aktiviteettien ohessa on helpompi ja luontevampi tutustua toiseen.

Drive-in-elokuvat ovat monelle tuttu konsepti, mutta voit nauttia ulkoilmassa elokuvista myös muuten. Varustaudu vilteillä ja tyynyillä, naposteltavalla sekä läppärillä. Nappaa halutessasi mukaan pullo viiniä. Etsi rauhallinen paikka puistosta tai vaikka omalta takapihalta, asemoi itsesi ja treffikumppanisi viltille ja katso jokin molempia viehättävä elokuva. Illan viiletessä on ihana kömpiä tiukemmin toisen syleilyyn. Varmista, että lähellä on sähköpistoke tai ota mukaan kannettava laturi, jotta elokuvailta ei keskeydy yllättäen.

 

Oisa - Värikäs arki - Kesätreffit

 

5. LÄHTEKÄÄ TELTTAILEMAAN

Tämä treffi-idea vaatii seikkailumieltä molemmilta: valitkaa aikataulusta riippuen läheltä tai kaukaa sopiva leirintäalue ja lähtekää telttailemaan! Pakatkaa mukaan ainakin teltta, peittoja, tyynyjä ja hyvää ruokaa. Virittäkää illalla teltan lähelle nuotio ja tutustukaa toisiinne sen loimussa. Liekkejä katsellessa ja rentoutuessa tulee kuin huomaamatta avattua itseään syvemmin. Illan päätteeksi on ihana kömpiä telttaan ja käpertyä toisen kainaloon nukkumaan.

6. PATIKOIKAA LUONNOSSA

Mikään ei voita aktiivisia treffejä, joissa saadaan kokea yhdessä uusia elämyksiä. Pakatkaa reppuun eräkengät, evästä ja vettä, ja lähtekää yhdessä eräretkelle. Tutustukaa etukäteen alueen patikointireitteihin kartan avulla ja valitkaa sieltä itsellenne sopivan pituinen reitti. Mikäli matkan varrella on laavu, voitte ottaa mukaan jotain pientä grillattavaa. Ulkona liikkuminen saa kehon hyvän olon hormonit jylläämään, sekoittaen ne ihanaksi yhdistelmäksi vatsassa ihastuksesta vellovien perhosten kanssa.

7. LÄHTEKÄÄ MARJAMETSÄLLE

Vaikka metsän marjat ja sienet ovat herkullisimmillaan loppukesästä, löytyy läpi kesän mahdollisuuksia marjanpoimintaan. Lähtekää yhdessä mansikkamaalle tai etsikää jokin muu paikallinen tila, josta saatte raaka-aineita suoraan pellolta. Älkää ottako marjanpoimintaa suorituksena, vaan pitäkää hauskaa ja kerätkää juuri sen verran, kuin tarvitsette. Ulkona vietetyn päivän jälkeen voitte valmistaa itse keräämistänne marjoista yhdessä herkullista jälkiruokaa.

 

Oisa - Värikäs arki - Kesätreffit

 

8. VALITKAA PYÖRÄ AUTON SIJAAN

Arjessa saatamme helposti ajaa onnemme ohi, emmekä huomaa matkalla olevia mielenkiintoisia paikkoja. Ottaakaa auton sijasta pyörät alle, ja lähtekää retkelle. Voitte valita määränpääksi esimerkiksi jäätelökioskin tai muun kiintopisteen, mutta joskus on hauska lähteä pyöräilemään vailla mitään määränpäätä. Seikkailun jännitys luo yhteenkuuluvuuden tunnetta. Jos pyöriä ei ole syystä tai toisesta saatavilla, voit toteuttaa tämän treffi-idean myös kävellen, rullaluistimilla tai muulla kulkuvälineellä – kunhan se ei ole auto.

9. TUTUSTUKAA PAIKALLISEEN PANIMOON

Paikallisesti tuotetut oluet ovat nykyään trendikkäitä, ja niiden tuotantoon on helppo päästä tutustumaan. Viettäkää treffit paikallisessa panimossa, tutustuen oluen tuotantoon ja osallistuen oluen maistelukierrokselle. Mikäli alkoholi ei ole teidän juttunne, voitte valita esimerkiksi luksussuklaita valmistavan kahvilan tai paikallisen juustotilan treffienne kohteeksi. Tärkeintä on oppia yhdessä jotain uutta ja saada samalla uusia makuelämyksiä.

10. TEHKÄÄ YHDESSÄ ROAD TRIP

Onko kesä ilman automatkaa kesä lainkaan? Ja mikä parempaa, kuin jakaa se ihastuksen tai rakkauden kohteen kanssa? Voitte tehdä automatkan naapurikaupunkiin tai kauemmas, riippuen suhteenne laadusta ja omista aikatauluistanne. Automatka paljastaa luonteestamme yllättävän paljon, kun joudumme olemaan pitkään suljetussa tilassa toisen kanssa. Samalla se tarjoaa kuitenkin täydellisen mahdollisuuden jutella henkeviä ja tutustua toiseen syvemmin, kun molemmat ovat sidottuja samaan tilaan.

Oisa Lifestyle

Ei kommentteja

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.